FAM szerelő megújító továbbképzés továbbképzés

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

szakmai előképzettség

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A 72/2013. (X. 29.) GKM rendelet alapján a FAM feljogosítással rendelkező munkavállalóknak kétévente továbbképzésen kell részt vennie speciálisan felszerelt gyakorlati képzőhelyen ahhoz, hogy a FAM Feljogosítási igazolványa további két évre meghosszabbítható legyen.

FAM tevékenységgel csak olyan munkavállaló bízható meg, aki rendelkezik érvényes FAM Feljogosítási igazolvánnyal.

Bizonyítvány

A tanfolyam elvégzéséről továbbképzési igazolást adunk ki, amely igazolás a jogszabály szerint 2 évig érvényes.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) FAM szerelő megújító továbbképzés szakma az alábbi szakmára épül: Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő, Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő, Beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik ezen végzettségek egyikével. Ezekről a képzésekről a képzés nevére kattintva talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.