Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő megújító továbbképzés továbbképzés

Típus
továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele
  • Szakmai előképzettség: OKJ 07 9 7445 02 3 1 05 Kisfeszültségű FAM szerelő vagy    OKJ 33 522 04 0001 33 03 FAM szerelő (kisfeszültségű)
  • Egészségügyi igazolás:    Igazolni szükséges
  • Gyakorlati igazolás:     Legalább 1 év erősáramú szakmai gyakorlat
Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő megújító továbbképzés célja, hogy a résztvevők a már meglévő FAM szerelői ismereteit felfrissítsék, a vonatkozó ismeretanyagokat áttekintsék és az esetleges változásokat megismerjék. Ezek mellett, a résztvevők felkészítése a 21/2023. (VIII. 30.) GFM rendelet a villamosmű, termelői, magán- és közvetlen vezeték műszaki biztonsági követelményeiről, valamint a feszültség alatti munkavégzés szabályairól szóló rendelet alapján a két évente esedékes ismeretmegújító továbbképzésre.
 

A képzés szakmai témakörei

Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelés tevékenységei, munkamódszerei, tevékenységi- és felelősségi jogkörei, ügyviteli teendők 

Bizonyítvány

A Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő megújító továbbképzés sikeres elvégzése után a továbbképzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. 

Kapcsolódó képzések

A(z) Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő megújító továbbképzés szakma a(z) Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő végzettséggel. A(z) Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.