Gázszerelői tevékenység végzéséhez szükséges továbbképzés továbbképzés

Típus
továbbképzés
Jelentkezés feltétele (részletek)

szakmai előképzettség

Képzés időtartama
1 nap
A munkaterület leírása

Kedvező áru tanfolyamokat indítunk gázszerelői igazolványa érvényességének meghosszabbítására!

Ne hagyja az utolsó pillanatra!

A tanúsítvány érvényességi ideje 1 év, ez alatt bármikor beadhatja gázszerelő igazolványa meghosszabbítására.

2017. december 11-én megjelent a nemzetgazdasági miniszter 42/2017. (XII. 11.) NGM rendelete a gázszerelők és gázkészülék-javítók tevékenysége folytatásának részletes feltételeiről! A rendelettel hatályon kívül került a gázszerelők engedélyezéséről és nyilvántartásáról a 30/2009. (XI. 26.) NFGM rendelet.

A képzés szakmai témakörei
  • A gázcsatlakozó és a felhasználói berendezésekre vonatkozó jogszabályi változások
  • Az üzemvitel, karbantartás, műszaki biztonsági ellenőrzés korszerű ismeretanyaga
Bizonyítvány

A tanfolyam elvégzéséről továbbképzési igazolást adunk ki, amely igazolás a jogszabály szerint 1 évig érvényes, tehát gázszerelői igazolványának meghosszabbítását a tanfolyam elvégzését követő 1 évig kérelmezheti.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Gázszerelői tevékenység végzéséhez szükséges továbbképzés szakma a(z) Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő végzettséggel. A(z) Gáz- és hőtermelő berendezés-szerelő képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.