Irodáink

Tisztelt Ügyfeleink!

Elindult tanfolyamainkra becsatlakozási lehetőséget biztosítunk. (Megtekintés a "Képzéseink" menüpont alatt.) Felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressenek minket "Elérhetőségeink"-en”. Kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett használják a telefont és az e-mailt. Előfordulhat, hogy a megnövekedett forgalom miatt nem tudjuk felvenni a telefont, de ha e-mailt küld (név, telefon, esetleg a tanfolyam megadásával), visszahívjuk Önt.

Az OKTÁV Továbbképző Központ esztergom-kertvárosi székhelyű oktatási intézmény, ahol jelentős szak- és tréningtermi kapacitással állunk hallgatóink rendelkezésére.

Szakképesítő tanfolyamaink legnagyobb részét budapesti helyszínen szervezzük, ahol évente több ezer jelentkező, illetve tanfolyami résztvevő fordul meg. Budapesti irodánk 2005 óta a város szívében levő, könnyen megközelíthető, felújított épületben várja az érdeklődőket és a tanulókat - hétköznap reggel nyolctól este nyolcig kibővített nyitvatartással, korszerű tantermekkel és színvonalas szolgáltatással.

Az ország számos pontján szervezünk tanfolyamokat, továbbképzéseket, tréningeket mind egyéni, mind vállalati résztvevők számára.

Több nagyvárosban irodákat, illetve képviseleteket működtetünk, ahol az érdeklődők telefonon vagy személyesen is felvilágosítást kaphatnak.