Kedvezmények

Az alábbiakban ismertetjük a képzéseinken igénybe vehető fizetési kedvezmény típusokat. A kedvezmények nem automatikusak, és nem azonosak minden képzésen. Eltérő lehet a mértékük, és többnyire nem is összevonhatóak. Az egyes konkrét képzésekhez kapcsolódó kedvezményeket, illetve azok mértékét az adott tanfolyam tájékoztató szövegénél találhatja meg.

3

Választható fizetési módozatok

Ön választhatja meg, hogy milyen fizetési módozat a legkényelmesebb az Ön számára. Átutalás, készpénz befizetés Esztergomban vagy csekkes befizetés közül választhat tetszése szerint. A fizetési módot többnyire a tanfolyam indulásakor, illetve a felnőttképzési szerződés megkötésekor kell megjelölni.

2

Részletfizetési lehetőség

Időarányos fizetési lehetőséget biztosítunk a résztvevőink számára. A rövid képzések értelemszerű kivételével ez havi lehetőséget jelent, bár több képzésünkön választható féléves törlesztés is.

5

Törzsvásárló kedvezmény

A képzési díjból kedvezményt adunk azoknak, akik az OKTÁV Továbbképző Központnál, jogelődeinél vagy kapcsolt szervezeteinél (pl. OKTÁV Nonprofit Kft vagy OKTÁV Szakközépiskola, stb.) szereztek bizonyítványt.

4

Kismama kedvezmény

A családok, anyák és gyermekek támogatása érdekében, saját forrásaink terhére, külső támogatás nélkül, képzési díjunkból kedvezményt adunk azoknak a nőknek, akik a tanfolyam megkezdésekor három évesnél kisebb gyermeküket nevelik. A kedvezmény független attól, hogy az anya otthon van vagy dolgozik. A jogosultság igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával történik, a képzési, felnőttképzési szerződés előkészítésekor vagy megkötésekor.