Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelő megújító továbbképzés továbbképzés

Típus
továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele
  • Szakmai előképzettség: OKJ 07 9 7445 02 3 1 05 Kisfeszültségű FAM szerelő vagy OKJ 33 522 04 0001 33 11 Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelő végzettség
  • Egészségügyi igazolás:    Igazolni szükséges
  • Gyakorlati igazolás:     Legalább 1 év erősáramú szakmai gyakorlat
Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelő megújító továbbképzés célja, hogy a résztvevők a már meglévő FAM szerelői ismereteit felfrissítsék, a vonatkozó ismeretanyagokat áttekintsék és az esetleges változásokat megismerjék. Ezek mellett, a résztvevők felkészítése a 21/2023. (VIII. 30.) GFM rendelet a villamosmű, termelői, magán- és közvetlen vezeték műszaki biztonsági követelményeiről, valamint a feszültség alatti munkavégzés szabályairól szóló rendelet alapján a két évente esedékes ismeretmegújító továbbképzésre.

A képzés szakmai témakörei

Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelés tevékenységei, munkamódszerei, tevékenységi- és felelősségi jogkörei, ügyviteli teendők 

Bizonyítvány

A Kisfeszültségű csatlakozó- és közvilágítási FAM szerelő megújító továbbképzés sikeres elvégzése után a továbbképzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. 

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.