FAM szerelő megújító továbbképzéstovábbképzés Budapest

Választott helyszín
Budapest

Tervezett kezdés

2024. június 28.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Egyéb
Céghez kihelyezetten is
Képzés díja
60 000 Ft
Vizsgadíj
Képzési díj tartalmazza.
Kapcsolattartó
munkatárs
Budapesti ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálati munkatárs
bpoktav [at] oktav.hu
munkatárs
Ligetvári István
Oktatási igazgató
ligetvari [at] oktav.hu
Munkatárs
Körmendi Kata
Ügyfélszolgálati munkatárs
kormendi [at] oktav.hu
Típus
továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

szakmai előképzettség

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A 72/2013. (X. 29.) GKM rendelet alapján a FAM feljogosítással rendelkező munkavállalóknak kétévente továbbképzésen kell részt vennie speciálisan felszerelt gyakorlati képzőhelyen ahhoz, hogy a FAM Feljogosítási igazolványa további két évre meghosszabbítható legyen.

FAM tevékenységgel csak olyan munkavállaló bízható meg, aki rendelkezik érvényes FAM Feljogosítási igazolvánnyal.

Bizonyítvány

A tanfolyam elvégzéséről továbbképzési igazolást adunk ki, amely igazolás a jogszabály szerint 2 évig érvényes.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) FAM szerelő megújító továbbképzés szakma az alábbi szakmára épül: Kisfeszültségű szakszolgálati FAM szerelő, Kisfeszültségű mérőhelyi FAM szerelő, Beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik ezen végzettségek egyikével. Ezekről a képzésekről a képzés nevére kattintva talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.