Tömör- és speciális gumiabroncsok műszakos és időszakos ellenőrzései szakmai tanfolyam

Tömör- és speciális gumiabroncsok műszakos és időszakos ellenőrzései képzésünk szervezés alatt, látogasson vissza később, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Képzés keresőnk segítségével válogathat jelenleg meghirdetett képzéseink között.

Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099; B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

érettségi bizonyítvány

Időtartam
1 hónap
A munkaterület leírása

A Tömör- és speciális gumiabroncsok műszakos és időszakos ellenőrzései képzést sikeresen teljesítő

  • ismeri a különböző speciális gumitípusokat, ismeri és felismeri a gumiabroncsok sérüléseinek típusait, azokat munkája során eredményesen felismeri. A felismert sérülések, meghibásodások főbb okait beazonosítja, azokra ellenintézkedési javaslatokat tesz. Képes felismerni a közvetlen veszélyt okozó meghibásodásokat, melyekről azonnal tudja tájékoztatni az illetékes szakembert (gépkezelő, emelőgép-ügyintéző, munkavédelmi szakember).

  • Közvetlen veszély észlelésekor képes azonnali intézkedéseket hozni, a hibás abronccsal működő gépet leállítani / leállíttatni, annak elindítását megakadályozni, az információt a lehető legrövidebb időn belül a biztonságos üzemeltetésért felelős szakembernek átadni.

  • A képzést elvégző hallgató képessé válik a kerekek állapotának ellenőrzésével és a szükséges intézkedések javaslatával óvni a gépkezelő egészségét, csökkenteni a nem megfelelő állapotú abroncs használatából eredő amortizációs költségeket és csökkenteni a környezeti zaj és porterhelést, ezáltal a vállalat VOC eredményeit javítani. A szakmai tanfolyamunk elvégzését elsősorban emelőgépekkel, munkagépekkel foglalkozóknak, gépkezelőknek, emelőgép-ügyintézőknek, munkavédelmi szakembereknek ajánljuk.

Bizonyítvány

A tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNYT állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.