Tömör- és speciális gumiabroncsok műszakos és időszakos ellenőrzéseiszakmai tanfolyam Szeged

Választott helyszín
Szeged
Sajnos ez a képzés jelenleg egyik képzési helyszínünkön sem indul. Kérjük, tekintse meg aktuális képzési ajánlatainkat.
Kapcsolattartó
Munkatárs
Farkasné Varga Edit
Területi képviselő
szeged [at] oktav.hu
Munkatárs
Juhász Alexandra
Tanfolyamszervező
juhasz.a [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099; B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

érettségi bizonyítvány

Időtartam
1 hónap
A munkaterület leírása

A Tömör- és speciális gumiabroncsok műszakos és időszakos ellenőrzései képzést sikeresen teljesítő

  • ismeri a különböző speciális gumitípusokat, ismeri és felismeri a gumiabroncsok sérüléseinek típusait, azokat munkája során eredményesen felismeri. A felismert sérülések, meghibásodások főbb okait beazonosítja, azokra ellenintézkedési javaslatokat tesz. Képes felismerni a közvetlen veszélyt okozó meghibásodásokat, melyekről azonnal tudja tájékoztatni az illetékes szakembert (gépkezelő, emelőgép-ügyintéző, munkavédelmi szakember).

  • Közvetlen veszély észlelésekor képes azonnali intézkedéseket hozni, a hibás abronccsal működő gépet leállítani / leállíttatni, annak elindítását megakadályozni, az információt a lehető legrövidebb időn belül a biztonságos üzemeltetésért felelős szakembernek átadni.

  • A képzést elvégző hallgató képessé válik a kerekek állapotának ellenőrzésével és a szükséges intézkedések javaslatával óvni a gépkezelő egészségét, csökkenteni a nem megfelelő állapotú abroncs használatából eredő amortizációs költségeket és csökkenteni a környezeti zaj és porterhelést, ezáltal a vállalat VOC eredményeit javítani. A szakmai tanfolyamunk elvégzését elsősorban emelőgépekkel, munkagépekkel foglalkozóknak, gépkezelőknek, emelőgép-ügyintézőknek, munkavédelmi szakembereknek ajánljuk.

Bizonyítvány

A tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNYT állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.