Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintézőegyéb képzés Nyíregyháza

Választott helyszín
Nyíregyháza
Sajnos ez a képzés jelenleg egyik képzési helyszínünkön sem indul. Kérjük, tekintse meg aktuális képzési ajánlatainkat.
Kapcsolattartó
Munkatárs
Gardáné Kerekes Zsuzsa
Területi képviselő
debrecen [at] oktav.hu
Munkatárs
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
6 hónap
A munkaterület leírása

A társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a nálunk megszerzett tudással könnyedén ellátják a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket. Intézményünk biztosítja a résztvevők számára, hogy ezt a két képzést együtt, kedvezményesen elvégezhessék, így nem kevés idő és pénz megtakarítására adódik lehetőség. A képzések elvégzését követően mindenki könnyedén és magabiztosan válik képessé megbirkózni a munkájuk során felmerülő problémákkal, feladatokkal. A munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között, a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos bérszámfejtés, a járulék-nyilvántartás, az egészségbiztosítási és a családtámogatási ellátás megállapítása, a dokumentumok kezelése, a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz tartozó ügyeket intézése, és a nyilvántartásokat vezetése. a biztosítottak társadalombiztosítási lapjainak vezetése, a kifizetett ellátások nyilvántartása, adatok, igazolások küldése az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Valamint a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is képes lesz ellátni a nyilvántartásokat vezetésével összhangban. Tanfolyamaink elvégzését követően egy cég megbecsült és fontos tagjává válhat.

Az Ön sikeres a mi sikerünk is!

A képzés szakmai témakörei
  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Bérügyi szakfeladatok ellátása
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása
Bizonyítvány

A Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző tanfolyamon sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző TANÚSÍTVÁNYT állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések