Környezetirányítási alapismeretek ISO 14001egyéb képzés Budapest

Választott helyszín
Budapest

Tervezett kezdés

Folyamatos képzés

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Egyéb
Céghez kihelyezetten is
Képzés díja
Bruttó 57 150 Ft (45 000.- + 27% ÁFA)
Kapcsolattartó
Munkatárs
Vincze Terézia
Tanfolyamvezető
vincze.terezia [at] oktav.hu
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A képzést ajánljuk, a környezetirányítási rendszer (KIR) iránt érdeklődő vállalkozás vezetőknek. A képzés során a résztvevők megismerkednek a KIR szabványok struktúrájával, alkalmazási feltételeivel. Általános képet kapnak a KIR alapelveiről, követelményeiről. A megszerzett ismeretek alapján képessé válnak a munkahelyükre vonatkozó környezetirányítási követelmények meghatározására, a rendszer felsővezetői felügyeletére.

A képzés szakmai témakörei
  • Környezetirányítási alapelvek
  • ISO 14001 szabvány követelményei
  • ISO 14001 szabvány szerinti irányítási rendszer bevezetése
  • Rendszertanúsítási eljárás
Bizonyítvány

A képzés elvégzése után a résztvevők Részvételi igazolást kapnak. Fakultatív vizsgalehetőség alapján, megfelelő eredmény esetén Tanúsítvány szerezhető.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.