MEBIR Követelmények ISO 45001szakmai tanfolyam Budapest

Választott helyszín
Budapest

Tervezett kezdés

2024. május 13.
Egyéb
ONLINE oktatás
Képzés díja
Bruttó 63 500 Ft (50 000 Ft + 27% ÁFA)
Kapcsolattartó
Munkatárs
Vincze Terézia
Tanfolyamvezető
vincze.terezia [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A képzést ajánljuk, az ISO 45001:2018 szabvány szerinti Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MEBIR) bevezetését, vagy a szabványáttérést tervező, vállalkozások munkabiztonsági, munkavédelmi, egészségvédelmi feladataira készülő, feladatait ellátó, szakemberei, vezetői részére. A képzés során a résztvevők megismerkednek a MEBIR szabvány új struktúrájával, alkalmazási feltételeivel. Általános képet kapnak a MEBIR alapelveiről, követelményeiről. A megszerzett ismeretek alapján képessé válnak a munkahelyükre vonatkozó MEBIR követelmények meghatározására, a rendszer felsővezetői felügyeletére.

A képzés szakmai témakörei
  • Az új MEBIR szabvány és gyakorlati alkalmazása
  • Változások bemutatása
  • A munkavédelmi törvény és MEBIR kapcsolata
  • A munkavállaló szerepe a MEBIR-ben
Bizonyítvány

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak. Előzetes belső auditori ismeretek igazolása (korábbi szabványra vonatkozó MEBIR belső auditori tanúsítvány) és sikeres belső auditori vizsga esetén MEBIR belső auditori tanúsítvány kiadására kerülhet sor.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.