Minőségirányítási alapismeretek ISO 9001egyéb képzés Budapest

Választott helyszín
Budapest

Tervezett kezdés

Folyamatos képzés

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Egyéb
Céghez kihelyezetten is
Képzés díja
Bruttó 57 150 Ft (45 000.- + 27% ÁFA)
Kapcsolattartó
Munkatárs
Vincze Terézia
Tanfolyamvezető
vincze.terezia [at] oktav.hu
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A képzést ajánljuk, a minőségirányítási rendszer iránt érdeklődő vállalkozás vezetőknek, műszaki, gazdasági szakembereknek. A képzés során a résztvevők megismerkednek a minőségirányítási szabványok struktúrájával, alkalmazási feltételeivel. Általános képet kapnak a minőségirányítás alapelveiről, követelményeiről. A megszerzett ismeretek alapján képessé válnak a munkahelyükre vonatkozó minőségirányítási követelmények meghatározására, a rendszer felsővezetői felügyeletére.

A képzés szakmai témakörei
  • Minőségirányítási alapelvek
  • ISO 9001:2015 szabvány követelményei
  • ISO 9001:2015 szabvány szerinti irányítási rendszer bevezetése
  • Rendszertanúsítási eljárás
Bizonyítvány

A képzés elvégzése után a résztvevők Részvételi igazolást kapnak. Fakultatív vizsgalehetőség alapján, megfelelő eredmény esetén Tanúsítvány szerezhető.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.