Rajtengedély vizsgafelkészítésszakmai tanfolyam Miskolc

Választott helyszín
Miskolc

Tervezett kezdés

2024. szeptember 7.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
108 000 Ft (36 000 Ft/hó) Az ár a vizsgadíjat nem tartalmazza.
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Majoros Zoltán
Majoros Zoltán
Területi képviselő
miskolc [at] oktav.hu
eger [at] oktav.hu
Siklósi Marianna
Siklósi Marianna
Irodavezető
Tanfolyamvezető
Tanfolyamszervező
siklosi [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és pályaalkalmassági vizsgálat (lépés-vágta- ügetés technikájának felmérése)

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

Az új szakképzési rendszerben a Sportoktató (lovaglás sportágban) képzés megkezdésének feltétele a Magyar Lovas Szövetség által szervezett Rajtengedély vizsga (REV vizsga) megléte. Jól tudjuk, hogy a lovas társadalomban sokan vannak azok, akik nem szeretnének versenyezni, ugyanakkor nagyon szívesen foglalkoznának kezdő lovasok oktatásával. A REV vizsgafelkészítő képzésen kialakítottunk egy olyan képzési programot, amely során először az elméleti vizsgára, majd a gyakorlati vizsgára nyújtunk felkészítést DÍJLOVAGLÁS szakágban. A sokéves lovas edző/oktató képzések során gyakran találkozunk olyan lovasokkal, akik edző nélkül, saját lovon gyakorolnak. Ez a képzés számukra is nagy jelentőséggel bír, mert itt kiváló edzők segítségével elsajátíthatják a szabályos lovaglást és regisztrált edzők segítségével nekik is lehetőségük van a REV vizsga megszerzését követően a Sportoktató (lovassport) képzésen részt venni. A gyakorlati oktatáson E 8 szintű díjlovas program bemutatására készítjük fel a jelölteket.

A Rajtengedély vizsgafelkészítés tanfolyam célja, hogy a résztvevők sikeresen teljesítsék a Magyar Lovas Szövetség által szervezett DÍJLOVAGLÁS szakágban a rajtengedély vizsga elméleti és gyakorlati vizsgarészét. Alapvető ismeretekkel rendelkezzenek:

  • A lovak fajtája, külleme

  • A lovak testrészei, anatómiája

  • Az egészséges ló ismérvei

  • Lótartás alapjai

  • Takarmányozás alapjai

  • Istállórend

  • Munka-, tűz-, balesetvédelem alapjai

  • E8 szintű díjlovas program lovaglása

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
  • REV felkészítés elmélet
  • REV felkészítés gyakorlat
Bizonyítvány

Az Rajtengedély vizsgafelkészítés tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.