Svédmasszázs - frissítő masszázsszakmai tanfolyam Sopron

Választott helyszín
Sopron

Tervezett kezdés

2024. augusztus 31.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
83 200 Ft (41 600 Ft/hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Magassy Viktor
Területi képviselő
gyor [at] oktav.hu
Munkatárs
Farkas Renáta
Területi képviselő
gyor [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

A masszírozás a legrégebbi kezelési módok közé tartozik. Svédmasszázs a nyugati típusú masszázsok alapja. Az öt alapfogása és a fogásokon belüli változatosság teszi különbözővé a masszőröket. A masszázs nagyon sokrétű. A mai modern világban a masszázs segítségével számos betegséget meg tudunk előzni. Svédmasszőr - frissítő masszőr a svédmasszázst egészséges embereken frissítő, kondicionáló céllal alkalmazza. Lehet eszközünk a hiányos testmozgás pótlására, vagy a fáradtságérzet csökkentésére. A svédmasszőr - frissítő masszőr dolgozhat önállóan vállalkozási formában, de lehet alkalmazottja egy vállalkozásnak vagy hotelben is. Ha Ön frissítő masszőrként vagy svédmasszőrként egészséges embereknek szeretne masszázs szolgáltatást nyújtani vagy családtagjait kívánja kényeztetni a hétköznapokban, de nem szeretne beteg embereken segíteni, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki.

A Svédmasszőr - frissítő masszőr tanfolyam célja, hogy a résztvevők képessé váljanak önállóan:

 • Alkalmazza a masszázs javallatait, célját ellenjavallatainak körét, annak veszélyét és következményeit

 • A környezetet és az eszközöket megfelelően előkészíteni.

 • Hatékonyan alkalmazni a kliens állapotának megfelelően a svédmasszázs alapfogásokat, szakszerűen előkészíteni, a klienst megfelelően pozícionálni, tájékoztatni

 • Önállóan teljes svédmasszázs szolgáltatást nyújtani

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
 • alapvető anatómiai ismeretek
 • masszázs élettani hatásai
 • a kezelés indikációi és kontraindikációi
 • masszázs előkészítése, feltételei, vivő anyagok kiválasztása
 • Svédmasszás fogásai - simítás, dörzsölés, gyúrás, vibráció, ütögetés
 • Svédmasszás kiegészítő fogásai
 • Testtájak kezelése
 • Gyakorlás teljes testen
Bizonyítvány

A Frissítő masszázs - svédmasszázs tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.