Rajtengedély vizsgafelkészítésszakmai tanfolyam Kaposvár

Választott helyszín
Kaposvár

Tervezett kezdés

2023. január 28.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
88 750 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Pálhidai Anetta
Tanfolyamszervező
palhidai [at] oktav.hu
Munkatárs
Viszné Balogh Edina
Tanfolyamszervező
viszne [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és pályaalkalmassági vizsgálat (lépés-vágta- ügetés technikájának felmérése)

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

Az új szakképzési rendszerben a Sportoktató (lovaglás sportágban) képzés megkezdésének feltétele a Magyar Lovas Szövetség által szervezett Rajtengedély vizsga (REV vizsga) megléte. Jól tudjuk, hogy a lovas társadalomban sokan vannak azok, akik nem szeretnének versenyezni, ugyanakkor nagyon szívesen foglalkoznának kezdő lovasok oktatásával. A REV vizsgafelkészítő képzésen kialakítottunk egy olyan képzési programot, amely során először az elméleti vizsgára, majd a gyakorlati vizsgára nyújtunk felkészítést DÍJLOVAGLÁS szakágban. A sokéves lovas edző/oktató képzések során gyakran találkozunk olyan lovasokkal, akik edző nélkül, saját lovon gyakorolnak. Ez a képzés számukra is nagy jelentőséggel bír, mert itt kiváló edzők segítségével elsajátíthatják a szabályos lovaglást és regisztrált edzők segítségével nekik is lehetőségük van a REV vizsga megszerzését követően a Sportoktató (lovassport) képzésen részt venni. A gyakorlati oktatáson E 8 szintű díjlovas program bemutatására készítjük fel a jelölteket.

A Rajtengedély vizsgafelkészítés tanfolyam célja, hogy a résztvevők sikeresen teljesítsék a Magyar Lovas Szövetség által szervezett DÍJLOVAGLÁS szakágban a rajtengedély vizsga elméleti és gyakorlati vizsgarészét. Alapvető ismeretekkel rendelkezzenek:

  • A lovak fajtája, külleme
  • A lovak testrészei, anatómiája
  • Az egészséges ló ismérvei
  • Lótartás alapjai
  • Takarmányozás alapjai
  • Istállórend
  • Munka-, tűz-, balesetvédelem alapjai
  • E8 szintű díjlovas program lovaglása

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
  • REV felkészítés elmélet
  • REV felkészítés gyakorlat
Bizonyítvány

Az Rajtengedély vizsgafelkészítés tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.