Virágdekoratőrszakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Miskolc

Választott helyszín
Miskolc

Tervezett kezdés

2023. december 9.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
423 600 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Majoros Zoltán
Területi képviselő
miskolc [at] oktav.hu
eger [at] oktav.hu
Munkatárs
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját, a képzési alkalmakon készített csokrokat, növénydíszeket a résztvevők hazavihetik magukkal.
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E-2020/000099
Jelentkezés feltétele

középfokú végzettség,
02144016 Virágkötő és virágkereskedő vagy
5 0812 17 06 Kertész technikus szakma Dísznövénytermesztő és virágkötő szakirányú végzettség,
egészségügyi alkalmasság.

 

Időtartam
8 hónap
A munkaterület leírása

A virágkötészeti szakma „csúcsának” tekinthető, ha a virágkötészettel foglalkozó szakember keze munkáját dicsérik a különböző társadalmi eseményeken, ünnepeken vagy családi alkalmakon a virágdíszek. Ma egy esküvő, rendezvény elképzelhetetlen dekoráció nélkül. A virágdekorációk kiválasztásakor kiemelt hangsúlyt kap a stílus, a színharmónia és a megrendelő ízlése, igénye.

A Virágdekoratőr tanfolyam célja, hogy a résztvevők rendelkezők megismerjék a hivatalos-, üzleti rendezvények, a családi és társadalmi ünnepek virágdekorációjának elkészítését a tervezés fázisától kezdődően a kivitelezésig, sőt a megrendelt alkalmat követően egészen a lebontási munkálatokig. A tanfolyamon a résztvevők komplex elméleti és gyakorlati oktatás során oktatóink iránymutatása mellett különböző témában, alkalomra és stílusban készítenek terveket, virágdekorációkat és a hozzá tartozó árajánlatot.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

A képzés szakmai témakörei
  • Térberendezés
  • Haladó virágkötészet
  • Növényismeret
  • Tervkészítés
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tesznek.  A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.