Húskészítmény gyártószakmai oktatás (részszakmára felkészítő) Miskolc

Választott helyszín
Miskolc

Tervezett kezdés

2024. november 16.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
125 000 Ft (41 600 Ft/hó) Az ár a vizsgadíjat nem tartalmazza!
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Törzsvásárló kedvezmény
Kapcsolattartó
Majoros Zoltán
Majoros Zoltán
Területi képviselő
miskolc [at] oktav.hu
eger [at] oktav.hu
Takács-Bozori Ivett
Takács-Bozori Ivett
Tanfolyamvezető
Tanfolyamszervező
bozori [at] oktav.hu
Típus
szakmai oktatás (részszakmára felkészítő)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E-2020/000099
Jelentkezés feltétele

alapfokú iskolai végzettség,
egészségügyi alkalmasság

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

Ma a kézműves termékeknek a reneszánszát éljük. Számtalan vállalkozás készít különféle alapanyagokból számtalan húskészítményt. Tanfolyamunk célja az ipari húskészítmény gyártás alapműveleteinek megismertetése mellett a különböző kézműves termékek előállításának elsajátítása is. 

A Húskészítmény gyártó tanfolyam célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak különféle alapanyagokból húskészítmények előállítására. A résztvevőink elsajátítják a húskészítmény gyártás során az előkészítő, mérési, aprítási műveleteket a gépek működtetését, megismerik a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását. Szakszerűen és biztonságosan üzemeltetik az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Megismerik a technológiai műveletek szakszerű elvégzésének a hús minőségére gyakorolt hatását.

A Húskészítmény gyártó részszakma megszerzésével a végzett szakember húsipari termékeket gyártó vállalkozásoknál, tud elhelyezkedni.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

A képzés szakmai témakörei
  • Vágóállat ismeret
  • Gyártástechnológiai alapműveletek és gépek
  • Húskészítmény alapjai gyakorlat

A tanfolyam ideje alatt 20 óra közös gyakorlat van és 140 óra gyakorlatot kell teljesíteni egyéni ütemezésben húskészítmény gyártó vállalkozásnál.

Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. A tantárgyzáró vizsgán kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt. Tanúsítvány birtokában vesznek részt a résztvevőink akkreditált szakképzési vizsgaközpontban képesítő vizsgán vagy szakmai vizsgán. A szakképzési akkreditált vizsgaközponttal tartjuk a kapcsolatot, így Önnek nem kell egyénileg vizsgaközpontot keresni.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. Képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.