Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzésjogszabály alapján szervezett továbbképzés Szombathely

Választott helyszín
Szombathely

Tervezett kezdés

2024. június 27.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
60 000 Ft A feltüntetett ár a vizsgadíjat tartalmazza!
Vizsgadíj
Képzési díj tartalmazza.
Kapcsolattartó
Munkatárs
Francsics Brigitta
Területi képviselő
szombathely [at] oktav.hu
Munkatárs
Ligetvári István
Tanfolyamvezető
ligetvari [at] oktav.hu
munkatárs
Juhász Erika
Tanfolyamszervező
juhasz.erika [at] oktav.hu
Típus
jogszabály alapján szervezett továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele
  • A jelentkezés feltétele:     Szakmai előképzettség: Érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgáló vagy Erősáramú berendezések felülvizsgálója vagy Villamos biztonsági felülvizsgáló végzettség
  • Gyakorlati igazolás:     Legalább 1 év erősáramú szakmai gyakorlat
Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés célja, hogy a hatósági jellegű képzést teljesítő személyek a felülvizsgálathoz szükséges korszerű műszaki-biztonsági szakmai anyagot sajátítsanak el. Megismerjék a Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzatban meghatározott érintésvédelmi szabványossági munkaterületre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások, érvényes műszaki szabványok követelményeit, változásait és képessé váljanak a megváltozott szakmai követelmények alkalmazására. Ezek mellett, a résztvevők felkészítése a 21/2023. (VIII. 30.) GFM rendelet a villamosmű, termelői, magán- és közvetlen vezeték műszaki biztonsági követelményeiről, valamint a feszültség alatti munkavégzés szabályairól szóló rendelet alapján a két évente esedékes ismeretmegújító továbbképzésre.

A képzés szakmai témakörei
  • A vonatkozó műszaki biztonsági, mérésügyi, tűzvédelmi és építésügyi jogszabályi követelmények szakterületet érintő változásai
  • Az erősáramú villamos berendezésekkel kapcsolatos műszaki szabványok követelményeinek változásai
  • A feszültség alatti és feszültségközeli munkavégzés előírásának változásai
  • Új villamos anyagok, szerelvények, berendezések célműszerek típusai és azok használata. Új villamos mérési módszerek
  • Az erősáramú villamos berendezésekkel kapcsolatos műszaki szabványok követelményeinek változásai
Bizonyítvány

A Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés sikeres elvégzése után a továbbképzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. 

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Villamos biztonsági felülvizsgáló továbbképzés szakma a(z) Villamos biztonsági felülvizsgáló szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Villamos biztonsági felülvizsgáló végzettséggel. A(z) Villamos biztonsági felülvizsgáló képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.