Virágkötészet haladó tanfolyamegyéb képzés Szombathely

Választott helyszín
Szombathely

Tervezett kezdés

2024. szeptember 7.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
180 000 Ft (60 000 Ft/hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Francsics Brigitta
Francsics Brigitta
Területi képviselő
szombathely [at] oktav.hu
Békefi Angelika
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Dömösi Ágnes
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját.
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és a virágkötő alaptanfolyam teljesítse

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

A virágkötészet haladó tanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének továbbfejleszteni tudásukat a virágkötészet területén. Azok jelentkezését is várjuk, akik már korábban elvégezték a virágkötő tanfolyamot, de úgy érzik, hogy van még hová fejlődni. A képzés során a koszorúkötés és a girlandkészítés mellett különböző alkalmakra készült ruhadíszeket és virágékszereket is készítenek, miközben gyakorolják a felhasznált növények latin nyelvű kettős nevezéktanát.

A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek és a kézműves alkotásoknak! Hiszünk abban, hogy a világot szebbé tehetjük a saját magunk által készített alkotásokkal, így különösen a növénydíszekkel

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

Tanfolyamunkon résztvevőink önállóan képesek lesznek különböző stílusú és formájú koszorúkat, girlandokat, tűzött asztali virágdíszeket, növényékszereket és ruhadíszeket készíteni. Számtalan téma mellett kiemelt figyelmet fordítunk a jeles ünnepek alkalmából készített növénydíszeket (húsvét, halloween, ádvent, karácsony) önálló megalkotására is.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Haladó virágkötészet
  • Haladó növényismeret

A képzési díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját.

Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A virágkötészet haladó tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat az esküvői virágdekoratőr tanfolyamon.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A(z) Virágkötészet haladó tanfolyam szakmára a(z) Esküvői virágdekoratőr szakma épül, így a képzés elvégzése után lehetőség nyílik beiratkozni a(z) Esküvői virágdekoratőr tanfolyamra is.
A(z) Virágkötészet haladó tanfolyam szakma a(z) Virágkötészet alaptanfolyam szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Virágkötészet alaptanfolyam végzettséggel. A(z) Virágkötészet alaptanfolyam képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.