Virágkötészet alaptanfolyamegyéb képzés Budapest

Választott helyszín
Budapest

Tervezett kezdés

2024. szeptember 7.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
180 000 Ft (60 000 Ft/hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Pethő Erika
Pethő Erika
Tanfolyamszervező
petho [at] oktav.hu
munkatárs
Budapesti ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálati munkatárs
bpoktav [at] oktav.hu
Békefi Angelika
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Dömösi Ágnes
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Vavrovics Erzsébet
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját.
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

A virágkötészet alaptanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a virágkötészet alapjaival annak érdekében, hogy otthonukban, munkahelyükön esztétikus és dekoratív virágdíszeket tudjanak készíteni sajátkezűleg.

Azon felnőttek jelentkezését várjuk, akik éreznek magukban kreativitást, de nem tudják, hogyan kezdjék el. A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek és a kézműves alkotásoknak! Hiszünk abban, hogy a világot szebbé tehetjük a saját magunk által készített alkotásokkal, így különösen a növénydíszekkel

Azoknak is szól a tanfolyam, akik már régebb óta szerettek volna megtanulni „hobby szinten” virágot köti, növénydíszeket készíteni, de nem szeretnének ezzel üzletszerűen foglalkozni, céljuk csupán a saját környezetük vagy a rokonok és barátok számára az örömszerzés.

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

Tanfolyamunkon résztvevőink önállóan képesek lesznek különböző stílusú és formájú csokrokat-, ajtókopogtatókat, a tűzött asztali díszeket készíteni. Számtalan téma mellett kiemelt figyelmet fordítunk a jeles ünnepek alkalmából készített növénydíszeket (húsvét, halloween, ádvent, karácsony) önálló megalkotására is.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Virágkötészet alapjai
  • Növényismeret

A képzési díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját.

Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A virágkötészet alaptanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat a virágkötészet haladó tanfolyamon.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.