Projektmenedzserszakmai tanfolyam Kaposvár

Választott helyszín
Kaposvár

Tervezett kezdés

2023. augusztus 26.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzési napok

szombat

Képzés díja
69 500 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Munkatárs
Siják Péter
Tanfolyamszervező
sijak [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
Felméréseink igazolják, hogy a korábban szervezett Projektmenedzser képzéseinken a sikeresen a tanfolyamot végzők aránya 100% volt.
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

Érettségi végzettség, Európai Uniós pályázatíró tanúsítvány

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

A Projektmenedzser olyan szakember, aki alkalmas önállóan, a korszerű menedzsment technikák felhasználásával projektek előkészítésére, tervezésére, végrehajtására, irányítására, értékelésére, ellenőrzésére, monitorozására, működésének megszervezésére, a projekt utóéletének követésére.

Ha szeret önállóan dolgozni és megfelelő tudással projekteket irányítani, akkor mindenképpen érdemes elvégeznie a Projektmenedzser képzésünket. Ha elvégzi az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. Projektmenedzser képzését, akkor egy jelentős előnyhöz juthat a karrierjében és egy vállalkozás vagy cég kiemelkedően fontos részévé válhat.

A képzés tartalma:

  • A széles összefüggésekben gondolkodó, a változás szükségességét felismerő szemléletet,
  • A változások menedzseléséhez szükséges gazdasági, pénzügyi ismereteket, szükséges szakmai aktivitást,
  • A korszerű projekt tervezés módszereit, költség- és időtervezést,
  • A változásmenedzsment, kockázatmenedzsment, konfliktusmenedzsment, konfiguráció- és nagyvállalati, valamint a pénzügyi menedzsment technikák alkalmazását,
  • A projekt személyzet irányítását,
  • Gazdasági-pénzügyi költség haszonelemzést,
  • Hatástanulmány, fejlesztési koncepció, megvalósíthatósági tanulmány készítését.
A képzés szakmai témakörei
  • Projektasszisztens
  • Projektkoordinátor
  • Projektmenedzser
Bizonyítvány

A képzés elvégzését követően az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. által kiállított tanúsítványt adunk ki Önnek.

Egyéb információk

Az OKTÁV Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal könnyedén kiválaszthatja az Önnek legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket folyamatosan figyelembe véve fejleszteni tudjuk az oktatásaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek módosításoknak megfelelően zajlik intézményünkben.

Egy rövid tájékoztatás a távoktatásos képzésről:
A teljes tananyag elsajátításához csak egy Internetkapcsolattal rendelkező számítógépre/laptopra/notebookra van szüksége. Az online felületünkre 2 hónapig biztosítjuk az Ön számára is a hozzáférést. A nap 24 órájában bármikor tanulhat, mert mindig eléri a tartalmakat. A leckék végén igazán hasznos ellenőrző tesztek kerültek összeállításra, amiket, ha minimum 75% teljesítéssel megold, akkor sikeresen továbbhaladhat. Ha nem sikerülne a minimum százalékot elérni, akkor természetesen ismételhetőek, számbeli korlátozás nélkül!

A tananyaghoz egy hozzárendelt vezető oktató/ Tutor van kijelölve, aki 24 órás válaszadással áll a hallgatók rendelkezésére az összes munkanapon. Az előre haladást és a rendszeren belüli eligazítást Tanulásmódszertani útmutatóval és Technikai leírással is segítjük, valamint, ha valakinek kérdése, vagy problémája merülne fel, mind a tananyag, mind a rendszerrel kapcsolatosan, a szakmai felelősként keresheti tanfolyamvezetőjét. A képzés sikeres elvégzését az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. által kiállított Tanúsítvánnyal igazoljuk.

 

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Projektmenedzser szakma a(z) Európai Uniós pályázatíró szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Európai Uniós pályázatíró végzettséggel. A(z) Európai Uniós pályázatíró képzésről itt talál további információt.