Bérszámfejtés a gyakorlatban szakmai tanfolyam

Típus
szakmai tanfolyam
Engedélyszám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele (részletek)

érettségi végzettség

Képzés időtartama
4 hónap
A munkaterület leírása

A Bérszámfejtés a gyakorlatban tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a nálunk megszerzett tudással könnyedén ellátják a bérszámfejtéssel kapcsolatos feladatokat. A munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos bérszámfejtés, a járulék-nyilvántartás, az egészségbiztosítási és a családtámogatási ellátás megállapítása, a dokumentumok kezelése, a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz tartozó ügyek intézése, és a nyilvántartások vezetése. Résztvevőink a tanfolyamunk elvégzését követően, az intézményünk megszerzett tudással és az elsajátított készségekkel kiváló lehetősége nyílik arra, hogy egy cég megbecsült munkatársai közé tartozzon.

Az aktuális jogszabályok naprakész ismerete, gyakorlati alkalmazásának elősegítése, mintapéldák és nyomtatványok használata szükségessé tették a folyamatos képzést, mely iránt igen nagyfokú igény is jelentkezett. A felmerülő problémák megbeszélésére, az egymás közti szakmai konzultációra a témák legkiválóbb szakemberei nyújtanak segítséget.

A képzés tartalma:

  • Program segítségével bérszámfejtési feladatok gyakorlása, elszámolás, bevallás készítése.
  • Foglalkoztatót megillető kedvezmények, munkavállalónak járó kedvezmények megismerése, alkalmazása.
  • Munkaviszony megszűnésekor esedékes díjazási formák megismerése, alkalmazása.
  • Munkavégzésre és egyéb jogviszonyokra vonatkozó bérelszámolási szabályok alkalmazása
A képzés szakmai témakörei

Bérszámfejtés a gyakorlatban

Bizonyítvány

A Bérszámfejtés a gyakorlatban tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések