Wellness masszázstechnikákszakmai tanfolyam Szolnok

Választott helyszín
Szolnok

Tervezett kezdés

2024. augusztus 31.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
55 800 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Schveicer - Kálmán Nikoletta
Területi képviselő
szolnok [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és Svédmasszázs - frissítő masszázs tanfolyam vagy gyógymasszőr végzettség

Időtartam
4 alkalom
A munkaterület leírása

A masszírozás a legrégebbi kezelési módok közé tartozik. Svédmasszázs a nyugati típusú masszázsok alapja. Az öt alapfogása és a fogásokon belüli változatosság teszi különbözővé a masszőröket. A masszázs nagyon sokrétű. A mai modern világban a masszázs segítségével számos betegséget meg tudunk előzni. Wellness masszázstechnikák tanfolyam résztvevői képessé válnak egy kis békét, nyugalmat csempészni klienseik hétköznapjaiba. A Wellness masszázstechnikák tanfolyamot elvégezve bővítheti svédmasszőri kínálatát saját vállalkozásában, de elhelyezkedhet wellness szállodákban is, ahol kliensei számára a csokoládé-, mézes-, aromaolajos-, és cellulit masszázst nyújthat.

A Wellness masszázstechnikák tanfolyam célja, hogy a résztvevők képessé váljanak önállóan:

  • Alkalmazza a különböző wellness masszázsokat, megismeri azok javallatait, célját ellenjavallatainak körét, annak veszélyét és következményeit
  • A környezetet és az eszközöket megfelelően előkészíteni.
  • Önállóan wellness masszázsszolgáltatásokat nyújtani

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
  • Wellness masszázsok: csokoládé, méz (Orosz, Tibeti stb.), szárazkefe masszázs
  • Cellulite kezelés
  • Aromaterápiás masszázsok
  • masszázs előkészítése, feltételei, vivő anyagok kiválasztása
  • Wellness masszázs fogásai
  • Gyakorlás teljes testen
Bizonyítvány

A Wellness masszázstechnikák tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.