Wellness masszázstechnikákszakmai tanfolyam Esztergom

Választott helyszín
Esztergom

Tervezett kezdés

2024. augusztus 31.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
55 800 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Esztergomi ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálati munkatárs
oktav [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és Svédmasszázs - frissítő masszázs tanfolyam vagy gyógymasszőr végzettség

Időtartam
4 alkalom
A munkaterület leírása

A masszírozás a legrégebbi kezelési módok közé tartozik. Svédmasszázs a nyugati típusú masszázsok alapja. Az öt alapfogása és a fogásokon belüli változatosság teszi különbözővé a masszőröket. A masszázs nagyon sokrétű. A mai modern világban a masszázs segítségével számos betegséget meg tudunk előzni. Wellness masszázstechnikák tanfolyam résztvevői képessé válnak egy kis békét, nyugalmat csempészni klienseik hétköznapjaiba. A Wellness masszázstechnikák tanfolyamot elvégezve bővítheti svédmasszőri kínálatát saját vállalkozásában, de elhelyezkedhet wellness szállodákban is, ahol kliensei számára a csokoládé-, mézes-, aromaolajos-, és cellulit masszázst nyújthat.

A Wellness masszázstechnikák tanfolyam célja, hogy a résztvevők képessé váljanak önállóan:

  • Alkalmazza a különböző wellness masszázsokat, megismeri azok javallatait, célját ellenjavallatainak körét, annak veszélyét és következményeit
  • A környezetet és az eszközöket megfelelően előkészíteni.
  • Önállóan wellness masszázsszolgáltatásokat nyújtani

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
  • Wellness masszázsok: csokoládé, méz (Orosz, Tibeti stb.), szárazkefe masszázs
  • Cellulite kezelés
  • Aromaterápiás masszázsok
  • masszázs előkészítése, feltételei, vivő anyagok kiválasztása
  • Wellness masszázs fogásai
  • Gyakorlás teljes testen
Bizonyítvány

A Wellness masszázstechnikák tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.