Ruházati eladószakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Szombathely

Választott helyszín
Szombathely

Tervezett kezdés

2023. szeptember 2.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
83 000 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Francsics Brigitta
Területi képviselő
szombathely [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Monostori Ivett
Tanfolyamszervező
monostori [at] oktav.hu
Munkatárs
Pallanginé Fekete Tünde
Tanfolyamszervező
pallangine [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E-2020/000099
Jelentkezés feltétele

alapfokú iskolai végzettség,
egészségügyi alkalmasság

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

A ruházati cikkek az emberek szinte legfontosabb – az életminőségüket befolyásoló – tárgyai. A ruházati cikkek értékesítésének területén az eladók szerepe kiemelten hangsúlyos, a megfelelően képzett személyek segíthetnek a vevők számára megfelelő ruhadarabok, lábbelik, kiegészítők kiválasztásában. Tanácsadási tevékenységük, hozzáértésükkel javíthatják az emberek mindennapjait és életminőségüket.

A Ruházati eladó tanfolyam célja, hogy olyan szakemberek képezzünk, akik olyan szakmai tulajdonságokkal rendelkezzenek, amelyek bevonzzák és meg is tartják a vevőket. A Ruházati eladónak ismernie kell a termékeket, jellemzőiket, az aktuális divat trendeket, márkákat és kapcsolódó szolgáltatásokat. A kereskedelem jelenleg biztos munkahely lehetőségeket kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. A ruházati cikkek értékesítésében jelenleg munkaerőhiány van, ezért ezekben az üzletekben szükség van a szakirányú végzettséggel rendelkező eladókra.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival. Ha el tudja képzelni, hogy mindennapjait esztétikus környezetben az öltözködésre koncentrálva töltheti, ha mindig is vonzotta a divat világa, szívesen tanulna többet a ruhákról, cipőkről, kiegészítő termékekről akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A középfokú végzettséggel rendelkezők és képesítő vizsgát sikeresen teljesítők tovább tanulhatnak az üzletvezető képzésen.

A képzés szakmai témakörei
  • Kereskedelmi ismeretek
  • Eladási gyakorlat
  • Áruház működtetése
  • Ruházati áruismeret
     
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehetnek. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. Képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Ruházati eladó szakmára a(z) Üzletvezető szakma épül, így a képzés elvégzése után lehetőség nyílik beiratkozni a(z) Üzletvezető tanfolyamra is.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.