Középvezetői kommunikációs tréning tréning

Országosan, előzetes egyeztetés alapján melynek a részvételi díja 444.500 Ft / csoport.

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
tréning
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B 2020/000752
Jelentkezés feltétele

Nincs

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A középvezetők a „híd” szerepét töltik be egy cég életében, ők jelentik a kapcsolatot a dolgozók és a felső vezetés között. Középvezetői feladatkört általában az a munkavállaló kap, aki kiemelkedően teljesít munkavégzésében és a vezetőség alkalmasnak tartja több tudást és ismeretet elváró feladatok elvégzésére is. Egy kinevezéstől azonban senki nem válik vezetővé – főleg jó vezetővé nem.

A középvezetők empatikusak a munkavállalókkal, közvetlenebb a viszonyuk velük, ugyanakkor tisztában vannak a cég érdekeivel, amit képviselniük kell. Ennek az egyensúlynak a megteremtésében, a csapatmunka fontosságában, a szerepkör változás feldolgozásában segíti tréningünk a középvezetőket.

Egy napos Középvezetői kommunikációs tréningünk remek csapatépítő program is. Az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. cégekhez kihelyezetten vállalja a Középvezetői kommunikációs tréning megszervezését, kis létszámú, interaktív foglakozás keretében. Maximális csoportlétszám 10 fő. A jelentkezés folyamatos, időpont egyeztetésben rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez.A szünetben pogácsát és ásványvizet biztosítunk. 

A képzés szakmai témakörei
  • Viselkedéskultúra
  • Vezetői készségek
  • Vezetői szerepek
  • Kihívások - elvárások
  • Problémamegoldás
  • Konfliktuskezelés

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.