Esküvői virágdekoratőrszakmai tanfolyam Nyíregyháza

Választott helyszín
Nyíregyháza

Tervezett kezdés

2022. szeptember 3.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
203 600 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Gardáné Kerekes Zsuzsa
Területi képviselő
debrecen [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Viszné Balogh Edina
Tanfolyamszervező
viszne [at] oktav.hu
Munkatárs
Pálhidai Anetta
Tanfolyamszervező
palhidai [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját, a képzési alkalmakon készített növénydíszeket a résztvevők hazavihetik magukkal.
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és virágkötő vagy
virágkötő és virágkereskedő szakképesítést vagy
a virágkötő haladó tanfolyam teljesítse

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

Az Esküvői virágdekoratőr tanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének továbbfejleszteni tudásukat a virágkötészet területén az esküvői növénydíszek területén. Ma az esküvők elengedhetetlen kellékei a növénydíszek. Ezen a képzésen az esküvőkön használt virágdekorációkat áttekintjük és begyakoroljuk készítésüket Résztvevőink megtanulják a bejárattól, kezdve a boldogságkapukon keresztül az asztaldíszekig, a háttérdíszítésen át egészen a csokrokig és ajándékokig bezárólag a különféle virágdíszek készítését számtalan stílusban és technikával. Tematikánk része az árajánlatok, árkalkulációk, növénylisták készítése, a beszerzés és a szállítási és végül a bontási munkák megszervezése is. A kötészeti gyakorlatokon formáljuk résztvevőink környezettudatosságát és kommunikációs-, problémamegoldó képességét is.

Azok jelentkezését is várjuk, akik már korábban elvégezték a virágkötő tanfolyamot, de úgy érzik, hogy van még hová fejlődni az alkalmi dekorációk készítésében..

A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek. Hiszünk abban, hogy az ifjú pár „Nagy Napjának” fényét a virágkötészeti alkotásokkal tehetjük egyedivé és felejthetetlenné.

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Esküvői dekoráció elmélete
  • Esküvői dekorációk tervezése
  • Esküvői dekorációk készítése
  • Kalkulációk készítése
  • Árajánlatok készítése
  • Kommunikáció az ifjú párral
  • Együttműködés a szervezés többi szereplőjével
  • Konfliktuskezelés
  • Utómunkálatok
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

Az Esküvői virágdekoratőr tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat a virágkötészet haladó tanfolyamon.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.