Esküvői virágdekoratőrszakmai tanfolyam Szeged

Választott helyszín
Szeged

Tervezett kezdés

2023. október 14.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
260 000 Ft (130 000 Ft / hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Farkasné Varga Edit
Területi képviselő
szeged [at] oktav.hu
Munkatárs
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj nem tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját.
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és virágkötő vagy
virágkötő és virágkereskedő szakképesítést vagy
a virágkötő haladó tanfolyam teljesítse

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

Az Esküvői virágdekoratőr tanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének továbbfejleszteni tudásukat a virágkötészet területén az esküvői növénydíszek területén. Ma az esküvők elengedhetetlen kellékei a növénydíszek. Ezen a képzésen az esküvőkön használt virágdekorációkat áttekintjük és begyakoroljuk készítésüket Résztvevőink megtanulják a bejárattól, kezdve a boldogságkapukon keresztül az asztaldíszekig, a háttérdíszítésen át egészen a csokrokig és ajándékokig bezárólag a különféle virágdíszek készítését számtalan stílusban és technikával. Tematikánk része az árajánlatok, árkalkulációk, növénylisták készítése, a beszerzés és a szállítási és végül a bontási munkák megszervezése is. A kötészeti gyakorlatokon formáljuk résztvevőink környezettudatosságát és kommunikációs-, problémamegoldó képességét is.

Azok jelentkezését is várjuk, akik már korábban elvégezték a virágkötő tanfolyamot, de úgy érzik, hogy van még hová fejlődni az alkalmi dekorációk készítésében..

A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek. Hiszünk abban, hogy az ifjú pár „Nagy Napjának” fényét a virágkötészeti alkotásokkal tehetjük egyedivé és felejthetetlenné.

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Esküvői dekoráció elmélete
  • Esküvői dekorációk tervezése
  • Esküvői dekorációk készítése
  • Kalkulációk készítése
  • Árajánlatok készítése
  • Kommunikáció az ifjú párral
  • Együttműködés a szervezés többi szereplőjével
  • Konfliktuskezelés
  • Utómunkálatok
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

Az Esküvői virágdekoratőr tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat a virágkötészet haladó tanfolyamon.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.