Bútorbolti eladószakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Békéscsaba

Választott helyszín
Békéscsaba

Tervezett kezdés

2024. október 5.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
90 000 Ft (30 000 Ft/hó) Az ár a vizsga díját nem tartalmazza.
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Csékei Katalin
Tanfolyamvezető
csekei [at] oktav.hu
Munkatárs
Pallanginé Fekete Tünde
Tanfolyamszervező
pallangine [at] oktav.hu
Munkatárs
Duga Mónika
Tanfolyamszervező
duga [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

alapfokú iskolai végzettség és
egészségügyi alkalmasság

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

A bútorok az emberek szinte legfontosabb – az életminőségüket befolyásoló – tárgyai. A bútorkereskedelem területén az eladók szerepe kiemelten hangsúlyos, a megfelelően képzett személyek segíthetnek a vevők számára megfelelő bútorok, kiegészítők kiválasztásában. Tanácsadási tevékenységük, hozzáértésükkel javíthatják az emberek mindennapjait és életminőségüket otthon éppúgy, mint munkahelyükön. A bútorboltok, lakberendezési cikkeket értékesítő üzletek versenyképessége szempontjából kiemelt szerepet kap – termékkínálatuk mellett – a jól képzett, motivált és a bútor - és lakberendezési trendeket jól ismerő, kreatív szakemberek foglalkoztatása.

A Bútorbolti eladó tanfolyam célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak vevő tájékoztatására a megfelelő lakberendezési stílus megvalósításához szükséges bútorok és lakberendezési cikkek kiválasztásához, a bútorok összeszereléséhez, kezelésükhöz. A bútorbolti eladó kreatív javaslatokkal él az enteriőrök berendezésére vonatkozóan, biztosítja a termék és környezetének dekorációját. Nyomon követi a bútor- és lakberendezési területen megvalósuló fejlesztéseket és trendeket. Tájékoztat a bútorok használati, kezelési jellemzőiről Résztvevőink képessé válnak az online kereskedelemben is az áruk értékesítésére, előjegyzések felvételére, áruk összekészítésére és a kiszállítás előkészítésére is.

A kereskedelem jelenleg biztos munkahely lehetőségeket kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. A bútorok és a lakberendezési cikkek életünk részei, azok pótlása, cseréje biztos elhelyezkedési lehetőséget nyújt. Ezekben az üzletekben szükség van a szakirányú végzettséggel rendelkező eladókra.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

A középfokú végzettséggel rendelkezők és képesítő vizsgát sikeresen teljesítők tovább tanulhatnak az üzletvezető képzésen.

 

A képzés szakmai témakörei
  • Kereskedelmi ismeretek
  • Eladási gyakorlat
  • Áruház működtetése
  • Bútorbolti termékismeret
     
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehetnek. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. Képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Bútorbolti eladó szakmára a(z) Üzletvezető szakma épül, így a képzés elvégzése után lehetőség nyílik beiratkozni a(z) Üzletvezető tanfolyamra is.