Töltőállomás kezelőszakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Pécs

Választott helyszín
Pécs

Tervezett kezdés

2021. szeptember 4.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
84 000 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Viszné Balogh Edina
Tanfolyamszervező
viszne [at] oktav.hu
Munkatárs
Pálhidai Anetta
Tanfolyamszervező
palhidai [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E-2020/000099
Jelentkezés feltétele (részletek)

alapfokú iskolai végzettség, egészségügyi alkalmasság

Képzés időtartama
4 hónap
A munkaterület leírása

A kereskedelmi területén az üzemanyag töltőállomások a mobilizáció elengedhetetlen részét képezik, hiszen az áru és a személyszállításban, a családok, baráti társaságok, üzleti utakon a gépjárművek működéséhez szükséges hajtóanyagokhoz és egyéb termékekhez való rugalmas hozzáférés biztosítják ma már széles választékban. Az üzemanyag töltőállomások mára már szolgáltatások és a SHOP-okon keresztül termékek széles választékát biztosítják. Mivel ma a gépjárművek és közlekedési eszközök nélkül életünk elképzelhetetlen, így a töltőállomások biztos munkahelyet biztosítanak. A töltőállomás kezelő tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a töltőállomásokon az áruátvétel, üzemanyag átfejtés, árukihelyezés, értékesítés, SHOP szolgáltatások nyújtásának, a SHOP-ban készített ételek elkészítésének folyamatát, tevékenységeit annak érdekében, hogy sikeresen felkészüljenek a szakképesítő vizsgára.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

A képzés szakmai témakörei
  • Kereskedelmi ismeretek
  • Eladási gyakorlat
  • Töltőállomáson végzett munka
  • Töltőállomáson forgalmazott termékek ismerete
  • Értékesítés töltőállomáson

Gyakorlat: A képzés során 160 óra gyakorlatot kell töltőállomáson teljesíteni a vizsgára bocsátás feltételeként.

Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tesznek.  A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert, önálló végzettségi szintet nem biztosító szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. Képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Töltőállomás kezelő szakma az alábbi szakmára épül: Barkácsáruházi eladó, Bútorbolti eladó, Élelmiszer - eladó, Játékbolti eladó, Vegyi áru eladó, Drogerista, Gyógyászati segédeszköz forgalmazó, Beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik ezen végzettségek egyikével. Ezekről a képzésekről a képzés nevére kattintva talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.