Társadalombiztosítási ügyintézőegyéb képzés Miskolc

Választott helyszín
Miskolc
Sajnos ez a képzés jelenleg egyik képzési helyszínünkön sem indul. Kérjük, tekintse meg aktuális képzési ajánlatainkat.
Kapcsolattartó
Munkatárs
Majoros Zoltán
Területi képviselő
miskolc [at] oktav.hu
eger [at] oktav.hu
Munkatárs
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

érettségi végzettség

Időtartam
1 félév
A munkaterület leírása

A társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamunk célja, olyan szakemberek képzése, akik a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket intézik, a nyilvántartásokat vezetik. Akik könnyedén és magabiztosan képesek megbirkózni a munkájuk során felmerülő problémákkal, feladatokkal. Ezen szakemberek munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között, a biztosítottak társadalombiztosítási lapjainak vezetése, a kifizetett ellátások nyilvántartása, adatok és igazolások küldése az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Valamint a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is el tudja látni a nyilvántartásokat vezetésével összhangban. Tanfolyamunk elvégzését követően egy cég megbecsült és fontos tagjává válhat.

Az Ön sikere a mi sikerünk is!

A képzés szakmai témakörei
  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása
Bizonyítvány

A Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamon sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény TANÚSÍTVÁNÍT állít ki!

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések