Társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintézőszakmai tanfolyam Hódmezővásárhely

Választott helyszín
Hódmezővásárhely

Tervezett kezdés

2024. május 25.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzési napok

szombat

Képzés díja
Bruttó 588 000 Ft
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Farkasné Varga Edit
Területi képviselő
szeged [at] oktav.hu
Munkatárs
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
6 hónap
A munkaterület leírása

A társadalombiztosítási ügyintéző és bérügyintéző tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a nálunk megszerzett tudással könnyedén ellátják a munkavállalókkal kapcsolatos bér és társadalombiztosítási ügyeket. Intézményünk biztosítja a résztvevők számára, hogy ezt a két képzést együtt, kedvezményesen elvégezhessék, így nem kevés idő és pénz megtakarítására adódik lehetőség. A képzések elvégzését követően mindenki könnyedén és magabiztosan válik képessé megbirkózni a munkájuk során felmerülő problémákkal, feladatokkal. A munkahelyi feladatkörébe tartozik többek között, a munkaügyi nyilvántartások alapján a bérekkel kapcsolatos bérszámfejtés, a járulék-nyilvántartás, az egészségbiztosítási és a családtámogatási ellátás megállapítása, a dokumentumok kezelése, a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz tartozó ügyeket intézése, és a nyilvántartásokat vezetése. a biztosítottak társadalombiztosítási lapjainak vezetése, a kifizetett ellátások nyilvántartása, adatok, igazolások küldése az illetékes társadalombiztosítási szerveknek. Valamint a munkavállalókkal kapcsolatos munkaerő-gazdálkodáshoz kapcsolódó feladatokat is képes lesz ellátni a nyilvántartásokat vezetésével összhangban. Tanfolyamaink elvégzését követően egy cég megbecsült és fontos tagjává válhat.

Az Ön sikeres a mi sikerünk is!

A képzés szakmai témakörei
  • Munkaerő-gazdálkodás
  • Bérügyi szakfeladatok ellátása
  • Társadalombiztosítási szakfeladatok ellátása
Bizonyítvány

A Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző tanfolyamon sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző TANÚSÍTVÁNYT állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések