Regeneráló wellness szakember (masszőr)szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Kaposvár

Választott helyszín
Kaposvár

Tervezett kezdés

2024. augusztus 31.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
276 000 Ft (34 500 Ft/hó) Az ár a vizsga díját nem tartalmazza.
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

Érettségi végzettség és egészségügyi tevékenység végzéséhez szükséges egészségi alkalmasság*

*Kizáró okok: Gyenge fizikum, hideg-nyirkos kezek, a fizikai és szellemi (mentális, pszichés) teljesítő képességet, az érzékszervek működését (látás, hallás), a kommunikációt korlátozó megbetegedések, allergia, asztma, cukorbetegség, epilepszia, a kéz idült bőrbetegségei, színlátási zavar.

A szakma elsajátításának alkalmassági feltételei: minden tanulást akadályozó, befolyásoló, nehezítő tényezőktől való mentesség. (Egyéni oktatói elbírálás, méltányossági kérelem esetén az érettségi vizsga letételekor meghatározott könnyítések (pl. diszlexia esetén a szóbeli vizsga) a képzésen való részvétel tekintetében nem jelent kizáró okot.)

Időtartam
8 hónap
A munkaterület leírása

Kedveli a különböző masszázsokat? Szívesen megtanulná Ön is ezeket? Szívesen segítene másokon az egészségük megóvásában, de nem szeretne az egészségügyben dolgozni? Gondolkodik Önálló vállalkozás alapításán? Szívesen foglalkozna emberekkel? Kedveli a nyugodt környezetet? Akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A Regeneráló wellness szakember tanfolyam célja olyan sokoldalúan képzett szakemberek képzése, akik prevenciós célú, az egészség fenntartását támogató, frissítő, közérzetjavító masszázst végeznek. Minden masszázs alapja a svédmasszázs, így ezen a tanfolyamon először a svédmasszázzsal ismerkednek meg a résztvevők. Az alapvető masszázstechnikák elsajátítását követően résztvevőink megismerkednek a különböző wellness masszázstechnikákkal is.

A végzett Regeneráló wellness szakember munkája során különleges masszázstechnikákat (aromaterápiás, szárazkefés, mézes, csokoládés, csúsztatásos köpölyözés, cellulit kezelés - alakformáló masszázs, frissítő lábmasszázs, székes-irodai masszázs, Hammam masszázs) is kínál vendégeinek. Fontos hangsúlyozni, hogy a Regeneráló wellness szakember gyógyító tevékenységet nem végez, de együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel, szükség esetén vendégét tovább irányítja orvos, gyógytornász, gyógymasszőr felé.

A Regeneráló wellness szakember számára számos elhelyezkedési lehetőség kínálkozik, így fürdőkben, wellness centrumokban, SPA-ban, szépség szalonokban, szállodákban, egészségfarmokon. A végzettség birtokában önálló vállalkozást is alapíthat és működtethet. A tanfolyamot azoknak is ajánljuk, akik hobbi szinten szeretnének betekintést kapni a különböző wellness masszázsok világába, hogy barátaikat, családtagjaikat meglephessék egy – egy frissítő kezeléssel, illetve el tudják dönteni, hogy melyik az a masszázs típus, amely irányában tovább szeretnének tanulni.

A képzés szakmai témakörei
  • Masszázs elméleti alapjai
  • Regeneráló masszázs gyakorlatok
  • Kommunikáció, szakmai kommunikáció
  • Munkajogi alapismeretek
  • Első ellátás, elsősegélynyújtás
  • Higiénia és munkavédelem
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehetnek. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.