Regeneráló wellness szakember (masszőr)szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Kaposvár

Választott helyszín
Kaposvár

Tervezett kezdés

2023. április 15.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Egyéb
Biztosan indul
Képzés díja
276 000 Ft (34 500 Ft/hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Viszné Balogh Edina
Tanfolyamszervező
viszne [at] oktav.hu
Munkatárs
Pálhidai Anetta
Tanfolyamszervező
palhidai [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

Érettségi végzettség és egészségügyi tevékenység végzéséhez szükséges egészségi alkalmasság*

*Kizáró okok: Gyenge fizikum, hideg-nyirkos kezek, a fizikai és szellemi (mentális, pszichés) teljesítő képességet, az érzékszervek működését (látás, hallás), a kommunikációt korlátozó megbetegedések, allergia, asztma, cukorbetegség, epilepszia, a kéz idült bőrbetegségei, színlátási zavar.

A szakma elsajátításának alkalmassági feltételei: minden tanulást akadályozó, befolyásoló, nehezítő tényezőktől való mentesség. (Egyéni oktatói elbírálás, méltányossági kérelem esetén az érettségi vizsga letételekor meghatározott könnyítések (pl. diszlexia esetén a szóbeli vizsga) a képzésen való részvétel tekintetében nem jelent kizáró okot.)

Időtartam
8 hónap
A munkaterület leírása

Kedveli a különböző masszázsokat? Szívesen megtanulná Ön is ezeket? Szívesen segítene másokon az egészségük megóvásában, de nem szeretne az egészségügyben dolgozni? Gondolkodik Önálló vállalkozás alapításán? Szívesen foglalkozna emberekkel? Kedveli a nyugodt környezetet? Akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A Regeneráló wellness szakember tanfolyam célja olyan sokoldalúan képzett szakemberek képzése, akik prevenciós célú, az egészség fenntartását támogató, frissítő, közérzetjavító masszázst végeznek. Minden masszázs alapja a svédmasszázs, így ezen a tanfolyamon először a svédmasszázzsal ismerkednek meg a résztvevők. Az alapvető masszázstechnikák elsajátítását követően résztvevőink megismerkednek a különböző wellness masszázstechnikákkal is.

A végzett Regeneráló wellness szakember munkája során különleges masszázstechnikákat (aromaterápiás, szárazkefés, mézes, csokoládés, csúsztatásos köpölyözés, cellulit kezelés - alakformáló masszázs, frissítő lábmasszázs, székes-irodai masszázs, Hammam masszázs) is kínál vendégeinek. Fontos hangsúlyozni, hogy a Regeneráló wellness szakember gyógyító tevékenységet nem végez, de együttműködik a szakmai munkában résztvevőkkel, szükség esetén vendégét tovább irányítja orvos, gyógytornász, gyógymasszőr felé.

A Regeneráló wellness szakember számára számos elhelyezkedési lehetőség kínálkozik, így fürdőkben, wellness centrumokban, SPA-ban, szépség szalonokban, szállodákban, egészségfarmokon. A végzettség birtokában önálló vállalkozást is alapíthat és működtethet. A tanfolyamot azoknak is ajánljuk, akik hobbi szinten szeretnének betekintést kapni a különböző wellness masszázsok világába, hogy barátaikat, családtagjaikat meglephessék egy – egy frissítő kezeléssel, illetve el tudják dönteni, hogy melyik az a masszázs típus, amely irányában tovább szeretnének tanulni.

A képzés szakmai témakörei
  • Masszázs elméleti alapjai
  • Regeneráló masszázs gyakorlatok
  • Kommunikáció, szakmai kommunikáció
  • Munkajogi alapismeretek
  • Első ellátás, elsősegélynyújtás
  • Higiénia és munkavédelem
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehetnek. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.