Lávaköves masszázsszakmai tanfolyam Szombathely

Választott helyszín
Szombathely

Tervezett kezdés

2024. augusztus 31.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
34 500Ft
Kapcsolattartó
Francsics Brigitta
Francsics Brigitta
Területi képviselő
szombathely [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

8 általános iskolai végzettség és Svédmasszázs - frissítő masszázs tanfolyam vagy gyógymasszőr végzettség

Időtartam
2 alkalom
A munkaterület leírása

A masszírozás a legrégebbi kezelési módok közé tartozik. Svédmasszázs a nyugati típusú masszázsok alapja. Az öt alapfogása és a fogásokon belüli változatosság teszi különbözővé a masszőröket. A masszázs nagyon sokrétű. A mai modern világban a masszázs segítségével számos betegséget meg tudunk előzni, az emberek lelki egészségét tudjuk javítani, amely segítségével számos betegséget meg tudunk előzni. A Lávaköves -, és márványköves masszázsok segítségével a Wellness masszázsok legkellemesebb és leginkább relaxáló hatású. A lávaköves masszázs 50-60 fokra felmelegített lávakövekkel, míg a márványköves masszázs hűs kövekkel történik.

A masszázs lényege, hogy a csakrákon és meridiánokon keresztül hatunk a test energia zónáira. A Lávaköves masszázs tanfolyamot elvégezve bővítheti svédmasszőri kínálatát saját vállalkozásában, de elhelyezkedhet wellness szállodákban is, ahol kliensei számára a lávaköves-, és márványköves masszázst nyújthat.

Képzésünk gyakorlatorientált, de mellette a gyakorlathoz elengedhetetlen elméleti ismeretekre is jelentős hangsúlyt fektetünk.

A képzés szakmai témakörei
  • Lávakövek eredete, tulajdonságai
  • Lávaköves kezelés folyamata
  • Javallatok, ellenjavallatok
  • Meridiánok és csakrák
  • Gyakorlás teljes testen és testtájakon
A képzés elvégzésével a résztvevők képessé válnak
  • Alkalmazni a lávaköves -, és a márványköves masszázst testtájakra és teljes testre.
  • Megismeri a kövekkel történő masszázsok javallatait, célját, ellenjavallatait,
  • A környezetet és az eszközöket megfelelően előkészíteni.
  • Önállóan lávaköves -és márványköves masszázsszolgáltatásokat nyújtani
Bizonyítvány

A Lávaköves masszázs tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.