Házi betegápolás és gondozásszakmai tanfolyam Debrecen

Választott helyszín
Debrecen

Tervezett kezdés

2024. szeptember 21.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
45 000 Ft (22 500 Ft/hó)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Gardáné Kerekes Zsuzsa
Gardáné Kerekes Zsuzsa
Területi képviselő
debrecen [at] oktav.hu
Munkatárs
Bak Tímea
Tanfolyamvezető
bak [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele

Alapfokú iskolai végzettség

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

Magyarországon szinte minden háztartásban volt már olyan hozzátartozó, akinek az ápolását időlegesen vagy tartósan a családtagok látják el. A nyugdíjaskor kitolódásával egyre nő az igény olyan szolgáltatások iránt, akik az egyedül élő – otthoni ápolásra, vagy csak gondozásra szoruló szeretteinket ellátják.

A Házi betegápolás és gondozás tanfolyamot azoknak találtuk ki, akik szeretnének alapos ismeretekkel rendelkezni az otthonápolás ellátás területén. Képzésünk felkészíti a résztvevőket az otthon ápoltakkal kapcsolatos tennivalók ellátására kezdve a betegség tüneteinek a felismerésétől, az állapotváltozás megfigyelésén át, az ápolásig-gondozásig, a fertőtlenítésen át a támogató légkör kialakításáig, hiszen a gyógyulást jelentősen befolyásolja az ápolt mentális állapota.

Azok számára is ajánljuk a Házi betegápolás és gondozás tanfolyamunkat, akik életük céljának tekintik a segítséget, hogy más családoknál lássanak el gondozási, ápolási feladatokat, nekik szakszerű ismereteket és gyakorlatot tudunk nyújtani.

A Házi betegápolás és gondozás tanfolyamon a résztvevők az elméleti tudás mellett gyakorlatban sajátítják el a betegek mozgatásával, táplálásával, a higiénia biztosításával kapcsolatos feladatokat, miközben megtanulják a sebellátási-, sebkezelési tennivalókat, a gyógyszerelést, és ezekhez a tevékenységekhez használt legfontosabb gyógyászati segédeszközöket, kötszereket stb.

A képzés szakmai témakörei
  • Egészségügyi alapozás
  • Elsősegélynyújtás
  • Családellátás
  • Alapellátás, otthonápolás
  • Szociálpszichológia
  • Jogi-, közigazgatási ismeretek
Bizonyítvány

A Házi betegápolás és gondozás tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.