Energiairányítási követelmények ISO 50001 egyéb képzés

A képzés díja bruttó 63 500 Ft (50 000.- + 27% ÁFA).

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
egyéb képzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele

Érettségi

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

A képzést ajánljuk, gyakorló energetikus szakembereknek, belső auditoroknak, az energiagazdálkodás iránt érdeklődő vállalkozás vezetőknek, műszaki szakembereknek. A képzés során a résztvevők megismerkednek az ISO 50001:2018 szabvány követelményeivel, struktúrájával, terminológiájával és szemléletével. Képet kapnak a felkészülési feladatokról működő/tanúsított energiagazdálkodási irányítási rendszer (EgIR) esetén. A megszerzett ismeretek alapján képessé válnak a munkahelyükre vonatkozó energiagazdálkodási követelmények meghatározására.

A képzés szakmai témakörei
  • Az ISO 50001:2018 szabvány követelményeinek áttekintése;
  • A szabvány szerkezete, terminológiája;
  • Tartalmi elemek, kockázatkezelés;
  • Kiemelt irányítási felelősségi körök;
  • Felkészülési feladatok működő/tanúsított energiagazdálkodási irányítási rendszer esetén.
Bizonyítvány

A képzés elvégzése után a résztvevők Részvételi igazolást / Tanúsítványt kapnak. Előzetes energiairányítási belső auditori ismeretek igazolása (ISO 50001:2011 szabványra vonatkozó EIR belső auditori tanúsítvány) és sikeres vizsga esetén EgIR belső auditori tanúsítvány kiadására kerülhet sor.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések