Állatorvosi asszisztensszakmai képzés (szakképesítésre felkészítés) Szeged

Választott helyszín
Szeged

Tervezett kezdés

2024. szeptember 7.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzési napok

szombat

Képzés díja
420 000 Ft Az ár a vizsgadíjat nem tartalmazza!
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Farkasné Varga Edit
Farkasné Varga Edit
Területi képviselő
szeged [at] oktav.hu
Békefi Angelika
Békefi Angelika
Tanfolyamvezető
bekefi [at] oktav.hu
Munkatárs
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Munkatárs
Dömösi Ágnes
Tanfolyamszervező
domosi [at] oktav.hu
Típus
szakmai képzés (szakképesítésre felkészítés)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

Érettségi végzettség és
Orvosi alkalmasság

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

Feladatok és képesítések

Az állatorvosi asszisztens gondozza az állatokat, részt vesz a betegvizsgálatban, sebészeti beavatkozásokban és diagnosztikai feladatokban az állatorvos irányítása alatt.

Főbb feladatok

Betegellátás, higiénikus elhelyezés, utókezelés, adminisztrációs feladatok, állatok azonosítása és balesetmentes rögzítése.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik érdeklődnek az állatok egészsége iránt, szeretnek csapatban dolgozni és szívesen segítenek az állatorvos munkájában.

Miért érdemes jelentkezni?

Stabil karrierlehetőség az állategészségügy területén, folyamatos szakmai fejlődés, az állatok jólétéhez való hozzájárulás.

A képzés szakmai témakörei
  • Állategészségtani alapismeretek
  • Háziállat- anatómia és élettan
  • Higiéniai és munkavédelmi ismeretek
  • Diagnosztikai és terápiás ismeretek
  • Szakmai gyakorlat
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tehetnek. A szakmai képzéshez kapcsolódóan megszerzett képesítő bizonyítvány államilag elismert szakképesítést tanúsít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.