Virágkötő alaptanfolyam szakmai tanfolyam

Típus
szakmai tanfolyam
Engedélyszám
E-2020/000099
Jelentkezés feltétele (részletek)

8 általános iskolai végzettség

Képzés időtartama
2 hónap
A munkaterület leírása

A Virágkötő alaptanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a virágkötészet alapjaival annak érdekében, hogy otthonukban, munkahelyükön esztétikus és dekoratív virágdíszeket tudjanak készíteni sajátkezűleg.

Azon felnőttek jelentkezését várjuk, akik éreznek magukban kreativitást, de nem tudják, hogyan kezdjék el. A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek és a kézműves alkotásoknak! Hiszünk abban, hogy a világot szebbé tehetjük a saját magunk által készített alkotásokkal, így különösen a növénydíszekkel

Azoknak is szól a tanfolyam, akik már régebb óta szerettek volna megtanulni „hobby szinten” virágot köti, növénydíszeket készíteni, de nem szeretnének ezzel üzletszerűen foglalkozni, céljuk csupán a saját környezetük vagy a rokonok és barátok számára az örömszerzés.

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

Tanfolyamunkon résztvevőink önállóan képesek lesznek különböző stílusú és formájú csokrokat-, ajtókopogtatókat, a tűzött asztali díszeket készíteni. Számtalan téma mellett kiemelt figyelmet fordítunk a jeles ünnepek alkalmából készített növénydíszeket (húsvét, halloween, ádvent, karácsony) önálló megalkotására is.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Virágkötészet alapjai
  • Növényismeret
Bizonyítvány

A Virágkötő alaptanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat a virágkötészet haladó tanfolyamon.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések