Számvitel a gyakorlatban I szakmai tanfolyam

Típus
szakmai tanfolyam
Engedélyszám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele (részletek)

érettségi végzettség

Képzés időtartama
4 hónap
A munkaterület leírása

A számvitel a gyakorlatban tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a nálunk megszerzett tudással könnyedén ellátják a számvitellel kapcsolatos feladatokat. Akik alkalmasak a vállalkozások működésével összefüggő számviteli feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes számviteli műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, kezeli az ehhez kapcsolódó iratanyagokat. Oktatásaink tananyagai mindig naprakészek az ezekre vonatkozó törvények és az állandó módosítások tekintetében is, így a végzett szakembereink számos előnyt szereznek leendő kollégáikkal szemben. Könnyedén megbirkóznak a feladatokkal és olyan tudás birtokába jutnak, mellyel egy cég igazán megbecsült részesévé válhatnak.

A képzés tartalma:

  • Beszámoló
  • Vagyoni elemek
  • Leltár, Változás mérleg
  • Főkönyvi könyvelés
  • Analitikus nyilvántartások
  • Költségelszámolás
  • Időbeli elhatárolások
A képzés szakmai témakörei

Számvitel

Bizonyítvány

A Számvitel a gyakorlatban I. tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések