Reklámszervező-, ügyintézőszakmai tanfolyam Békéscsaba

Választott helyszín
Békéscsaba
Sajnos ez a képzés jelenleg egyik képzési helyszínünkön sem indul. Kérjük, tekintse meg aktuális képzési ajánlatainkat.
Kapcsolattartó
Munkatárs
Juhász Alexandra
Tanfolyamszervező
juhasz.a [at] oktav.hu
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

érettségi végzettség

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

„Jó bornak is kell a cégér!” – mondja a marketinges szakember. Ha alaposan belegondolunk, ez valóban így van. Lehet utálni a reklámokat, de ne feledjük, ha nincsenek reklámok, akkor számtalan termékről, szolgáltatásról, rendezvényről nem tudunk. Az online piac szélesedésével számtalan olyan piacbefolyásoló eszköz keletkezett, amelyek már nem csupán a nagyvállalatok számára jelentek elérhetőséget, hanem a kisvállalkozások számára is.

A Reklámszervező-, ügyintéző tanfolyam célja, hogy a résztvevők betekintést kapjanak a reklámok megrendelésének, elkészítésének világába, a reklámszervezés és lebonyolítás feladataiba. Ha Önt mindig is érdekelte a média világa, kedveli a kreatív reklámokat és szívesen lenne egy kreatív csapat tagja, akkor Önnek találták ki ezt a tanfolyamot. A képzésen megtanulja a reklámok megrendelésével, lebonyolításával kapcsolatos adminisztratív feladatokat, az itt kialakított kompetenciákat az üzleti élet számos más területén is tudja majd kamatoztatni.

Ha Ön szeretne változatos feladatokat ellátni, számtalan más vállalkozással kapcsolat fenntartani és építeni, ha kedveli a reklámozást vagy csak a saját vállalkozása számára szeretne hasznos információkat, gyakorlatot szerezni, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A képzés szakmai témakörei
  • Marketingkommunikáció elmélete és gyakorlata
  • Reklámszervezés gyakorlat
  • Ügyviteli ismeretek
  • Szövegszerkesztés-, táblázatkezelés
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A Reklámszervező-, ügyintéző tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Betölthető munkakörök

Reklámszervező-, ügyintéző

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.