Otthondekorációszakmai tanfolyam Pécs

Választott helyszín
Pécs

Tervezett kezdés

2020. szeptember 4.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
120 000 Ft + ÁFA
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Czindery Beáta
Területi képviselő
pecs [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Viszné Balogh Edina
Tanfolyamszervező
viszne [at] oktav.hu
Munkatárs
Pálhidai Anetta
Tanfolyamszervező
palhidai [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
A képzési díj tartalmazza a gyakorlaton felhasznált növények és anyagok díját, a képzési alkalmakon készített növénydíszeket és dekorációs elemeket a résztvevők hazavihetik magukkal.
Típus
szakmai tanfolyam
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Jelentkezés feltétele (részletek)

befejezett iskolai végzettséget nem igényel

Képzés időtartama
2 hónap
A munkaterület leírása

Az Otthondekoráció tanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik imádják csinosítani lakóhelyüket, vágynak az egyediségre, de nem tudják, hogyan is kezdjék el. Mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni az aktuális divattrendeket a lakberendezésben, a felhasznált anyagokat, eszközöket, technikákat. Tanfolyamunkon célunk, hogy olyan gyakorlati tudással távozzanak résztvevőink, hogy saját elképzeléseiket meg tudják valósítani egyszerűbb növénydíszek és kreatív tárgyak készítésével.

A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek és a kézműves alkotásoknak! Hiszünk abban, hogy a világot szebbé tehetjük a saját magunk által készített alkotásokkal, így különösen a növénydíszekkel.

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

A képzés során készített alkotásokat minden résztvevő hazaviszi! A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy kreatív lakásdíszt.

A képzés szakmai témakörei
  • Lakberendezési stílusok, formák, stb.
  • Stílusváltás a gyakorlatban
  • Kreatív díszek készítése bútorokra és tárolókra
  • Ajándékcsomagolás másképp
  • Tűzött asztaldíszek, ajtókopogtatók, girlandokkészítése
  • Évszakokhoz, jeles alkalmakhoz növénydíszek készítése
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

Az Otthondekoráció tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A(z) Otthondekoráció szakma az alábbi szakmára épül: Barkácsáruházi eladó, Bútorbolti eladó, Élelmiszer - eladó, Játékbolti eladó, Vegyi áru eladó, Drogerista, Gyógyászati segédeszköz forgalmazó, Beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik ezen végzettségek egyikével. Ezekről a képzésekről a képzés nevére kattintva talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.