Önköltségszámítás szakmai tanfolyam

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
szakmai tanfolyam
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

érettségi végzettség

Időtartam
1 nap
A munkaterület leírása

Az Önköltségszámítás tanfolyamunk célja, hogy olyan szakembereket képezzünk akik képesek folyamatosan megbízható adatokat szolgáltatni a:

  • saját termelésű készletek és a saját előállítású eszközök bekerülési értékének meghatározásához,
  • a saját termelésű készletek könyvviteli elszámolásához,
  • a tervezéshez, a költségelemzéshez, a költségcsökkentési lehetőségek feltárásához,
  • az árképzéshez, a sokoldalú (ár) ellenőrzéshez,
  • az elszámolóárak kialakításához, a belső teljesítmények méréséhez,
  • a termékhez kapcsolódó döntésekhez, a gazdasági számításokhoz, a hiányosságok, a leggyengébb láncszem megállapításához

A képzés tartalma:

  • Az önköltségszámítás alaptípusai
  • Típusok előnyei, hátrányai, mikor melyiket érdemes alkalmazni.
  • Költségek fajtái.
  • Önköltségszámítási rendszer

Az OKTÁV már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérjük és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesszük a képzéseink színvonalát. Tanfolyamaink mindig a törvények, jogszabályok legfrissebb változatainak, módosításainak megfelelően zajlanak.

Bizonyítvány

Az Önköltségszámítás tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.