Lökéshullám terápia alkalmazása a fizioterápiában szakmai tanfolyam

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
szakmai tanfolyam
Jelentkezés feltétele (részletek)

Fizioterápiás asszisztens, Fizioterápiás szakasszisztens

Képzés időtartama
8 óra
A munkaterület leírása

Lökéshullám terápiás ismeretek alkalmazása elméletben és gyakorlatban. A tanfolyam elvégzése után a hallgató tanúsítványt kap. Intézmények, vállalatok részére kihelyezett formában is megszervezzük a tanfolyamot. Egyéni igényeket figyelembe veszünk.

A képzés szakmai témakörei

Lökéshullám terápiás ismeretek

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Lökéshullám terápia alkalmazása a fizioterápiában szakma a(z) Fizioterápiás asszisztens szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Fizioterápiás asszisztens végzettséggel. A(z) Fizioterápiás asszisztens képzésről itt talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.