Kazános továbbképzésektovábbképzés Miskolc

Választott helyszín
Miskolc

Tervezett kezdés

Folyamatos képzés

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
40 000 Ft
Kapcsolattartó
Munkatárs
Móni Eleonóra
Tanfolyamvezető
moni [at] oktav.hu
Munkatárs
Majoros Zoltán
Területi képviselő
miskolc [at] oktav.hu
eger [at] oktav.hu
Munkatárs
Vavrovics Erzsébet
Tanfolyamszervező
vavrovics [at] oktav.hu
Egyéb tudnivalók
15 fő feletti megrendelés esetén az továbbképzés díjából résztvevőnként 5.000,-Ft/fő kedvezményt biztosítunk.
Típus
továbbképzés
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
BP-0102/1189-2/2019
Jelentkezés feltétele

A továbbképzésen való részvétel feltétele OKJ-s Kisteljesítményű kazánfűtő (max. 2t/h), Kazánkezelő (2-12 t/h) Kazángépész (12 t/h felett) szakképesítés, vagy a korábban hatályban volt jogszabályok alapján elismert képesítés.

Időtartam
8 óra
A munkaterület leírása

A 16/2018.(IX.11) ITM rendelet foglalkozik a földgázellátásban műszaki biztonsági szempontból jelentős munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai képesítésekkel.

A rendelet 2. § (1) értelmében a szakmai követelmények változásait figyelembe véve a munkakörök betöltése továbbképzéshez kötött. Továbbképzési igazolást az kaphat, aki a szervezett továbbképzésen részt vett és eredményes vizsgát tett. A rendelet mellékletében meghatározott munkakörök betöltéséhez 5 évenként kötelező a továbbképzés.

Az OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. a Budapest Főváros Kormányhivatala Metrológiai és Műszaki Felügyelet Főosztály által jóváhagyott képzési programok alapján meghirdeti az alábbi munkakörök betöltéséhez szükséges továbbképzéseket:

  • KISTELJESÍTMÉNYŰ KAZÁNFŰTŐ továbbképzés
  • KAZÁNKEZELŐ továbbképzés
  • KAZÁNGÉPÉSZ továbbképzés
A képzés szakmai témakörei

-

Vizsgainformációk

A továbbképzés vizsgával zárul. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll.

Bizonyítvány

Az eredményesen vizsgázók Továbbképzési Igazolást (Tanúsítványt) kapnak.

Egyéb információk

Egy-egy továbbképző tanfolyam indításának a feltétele minimálisan 10 fő résztvevő.

Kihelyezett továbbképzések esetén, a résztvevők létszámának ismeretében, egyedi kalkulációt készítünk.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. OKJ-s képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás- színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A(z) Kazános továbbképzések szakma az alábbi szakmára épül: Kazángépész (12 t/h felett), Kazánkezelő (max. 12 t/h), Beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik ezen végzettségek egyikével. Ezekről a képzésekről a képzés nevére kattintva talál további információt.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.