Excel haladó szakképzésben dolgozók részére továbbképzés

További részletekért kérjük válasszon helyszínt!
Típus
továbbképzés
Azonosító szám
2OKÁ073-31/22
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

a szakképzésben résztvevő oktatók

Időtartam
20 óra
A munkaterület leírása

A szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény és az ennek végrehajtásáról szóló 12/2020. (II. 7.) Korm. rendelet alapján, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. (IKK) által működtetett Oktatói Továbbképzési Rendszer (OTR) keretében megvalósítandó képzés. Az OTR egy olyan új szakmai támogató eszköz, amely a szakképzésben résztvevő oktatóknak és intézményvezetőknek biztosít négyévente legalább hatvan óra továbbképzés teljesítéséhez szükséges szakmai programokat.

A továbbképzés célja:

A Microsoft Excel speciális lehetőségeink bemutatása, kezdve a különlegesebb függvények alkalmazásától, az adatbázisok kezelésén át, a makrók és a beépülő modulok alkalmazásáig

A képzés szakmai témakörei
  • Haladó függvények, képletek, speciális függvények, tartomány
  • Adateszközök, haladó kimutatások, makrók
Vizsgainformációk

záró projektfeladat

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések