Excel haladó szakképzésben dolgozók részére továbbképzés

Excel haladó szakképzésben dolgozók részére képzésünk szervezés alatt, látogasson vissza később, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Képzés keresőnk segítségével válogathat jelenleg meghirdetett képzéseink között.

Típus
továbbképzés
Azonosító szám
2OKÁ073-31/22
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

a szakképzésben résztvevő oktatók

Időtartam
20 óra
A munkaterület leírása

A szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény és az ennek végrehajtásáról szóló 12/2020. (II. 7.) Korm. rendelet alapján, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. (IKK) által működtetett Oktatói Továbbképzési Rendszer (OTR) keretében megvalósítandó képzés. Az OTR egy olyan új szakmai támogató eszköz, amely a szakképzésben résztvevő oktatóknak és intézményvezetőknek biztosít négyévente legalább hatvan óra továbbképzés teljesítéséhez szükséges szakmai programokat.

A továbbképzés célja:

A Microsoft Excel speciális lehetőségeink bemutatása, kezdve a különlegesebb függvények alkalmazásától, az adatbázisok kezelésén át, a makrók és a beépülő modulok alkalmazásáig

A képzés szakmai témakörei
  • Haladó függvények, képletek, speciális függvények, tartomány
  • Adateszközök, haladó kimutatások, makrók
Vizsgainformációk

záró projektfeladat

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések