Bolti előkészítőszakmai oktatás (részszakmára felkészítő) Szombathely

Választott helyszín
Szombathely

Tervezett kezdés

2023. szeptember 2.

Érdeklődjön további időpontokkal kapcsolatban munkatársainknál.

Képzés díja
120 000 Ft (40 000 Ft/hónap)
Kedvezmények
Részletfizetési lehetőség
Kapcsolattartó
Munkatárs
Francsics Brigitta
Területi képviselő
szombathely [at] oktav.hu
Kőszegi Henrietta
Kőszegi Henrietta
Tanfolyamvezető
koszegi [at] oktav.hu
Munkatárs
Monostori Ivett
Tanfolyamszervező
monostori [at] oktav.hu
Munkatárs
Pallanginé Fekete Tünde
Tanfolyamszervező
pallangine [at] oktav.hu
Típus
szakmai oktatás (részszakmára felkészítő)
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
E/2020/000099
Jelentkezés feltétele

alapfokú iskolai végzettség és
egészségügyi alkalmasság

Időtartam
3 hónap
A munkaterület leírása

A Bolti előkészítő tanfolyam célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak kereskedelmi egységekben, szupermarketekben, hipermarketekben az értékesítés előkészítésének, az értékesítés folyamatosságának biztosítására. Tevékenységük keretében elvégzik az áruk átvételét, áruk raktárból való kijuttatását, a polcok és rakodóterületek feltöltését, árut rekeszekbe és polcokra rendezését, a polcok feltöltését, árumozgató gépek kezelését, promóciós tárolók építését és lebontását.

A kereskedelem jelenleg biztos munkahely lehetőségeket kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. Ha Ön szívesen dolgozna a kereskedelemben, de személyisége, bátortalansága miatt nem szeretne eladóként tevékenykedni, emberekkel foglalkozni, de érdekli a kereskedelem, szívesen tudna többet az árukról, termékekről, akkor ezt a tanfolyamot Önnek találták ki! Akkor is várjuk tanfolyamunkon, ha szeretne olyan munkát vállalni, ahol egész nap mozoghat, nem kell egy helyben dolgozni, hiszen ez a munka a változatos feladatok miatt nem helyhez kötött.

Több évtizedes képzési tapasztalatunk alapján létrehoztunk egy olyan gyakorlati alapú komplex programot, amely erős szakmai alapokat ötvöz a modern kor elvárásaival.

A képzés szakmai témakörei
  • Kereskedelmi ismeretek
  • Áruház működése
  • Termékismeret és forgalmazás
     
Vizsgainformációk

Az egyes tantárgyak befejezését követően a résztvevők tantárgyzáró vizsgát tesznek. Kétféle minősítés szerezhető: „Megfelelt”, illetve „Nem felelt meg”. Sikertelenség esetén a tantárgyzáró vizsga még két esetben – ingyenesen –megismételhető. A szakmai képzés követelményeinek sikeres teljesítéséről a Képző Tanúsítványt állít ki.

Bizonyítvány

A szakképzési törvény előírásai szerint a képzést sikeresen elvégző résztvevők akkreditált vizsgaközpont által szervezett vizsgát tesznek.  A részszakma megszerzéséről kiállított szakmai bizonyítvány államilag elismert alapfokú végzettséget és szakképesítést tanúsít és legalább egy munkakör betöltésére képesít.

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink. Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz. Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket. Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek. Képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni. Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk. A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk. Tanáraink a szakma kiváló szakemberei. Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak. A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható. A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.