Biztonsági megoldások a villamos energia felhasználásában. (Áramütés elleni védelem) továbbképzés

Biztonsági megoldások a villamos energia felhasználásában. (Áramütés elleni védelem) képzésünk szervezés alatt, látogasson vissza később, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Képzés keresőnk segítségével válogathat jelenleg meghirdetett képzéseink között.

Típus
továbbképzés
Azonosító szám
2OKÁ074-31/22
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B-2020/000752
Jelentkezés feltétele

a szakképzésben résztvevő oktatók

Időtartam
20 óra
A munkaterület leírása

A szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény és az ennek végrehajtásáról szóló 12/2020. (II. 7.) Korm. rendelet alapján, az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. (IKK) által működtetett Oktatói Továbbképzési Rendszer (OTR) keretében megvalósítandó képzés. Az OTR egy olyan új szakmai támogató eszköz, amely a szakképzésben résztvevő oktatóknak és intézményvezetőknek biztosít négyévente legalább hatvan óra továbbképzés teljesítéséhez szükséges szakmai programokat.

A továbbképzés célja:

Olyan kompetencia alapú megközelítés népszerűsítése, amely a résztvevők számára lehetővé teszi, hogy a szakmai munkája során alkalmazkodjon azokhoz a szakmai irányelvekhez, környezeti és technológiai változásokhoz, amelyekben a villamos energia felhasználása fontos szerepet tölt be.

Saját és kapcsolódó szakterületének megfelelő témában, kollégáikkal és tanítványaikkal együttműködve a villamos energia alkalmazási területein képesek legyenek olyan megoldások alkalmazására, amelyek a villamosenergia biztonságos használatára irányulnak.

A képzés szakmai témakörei
  • Földelési rendszerek az alaptól a tetőig
  • Áramütés elleni védelem technikai megoldásai az előírt irányelvek alkalmazásával.
Vizsgainformációk

záró projektfeladat

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

A visszajelzések szerint hosszú évtizedek tapasztalatával rendelkező, széles körben elismert, megbízható és igényes képző intézménynek tartanak minket partnereink, megrendelőink és tanulóink.  Munkatársaink minden segítséget megadnak a hatékony és eredményes tanuláshoz.  Évről évre azt tapasztaljuk, hogy egyre többen választanak minket.  Képzéseink országszerte számos helyen elérhetőek.  A képzéseikre történő jelentkezéskor nem kell regisztrációs díjat fizetni.  Fizetési kötelezettség csak akkor keletkezik, ha elindul a képzés és szerződést kötöttünk.  A képzés időbeosztását a munka mellett tanuló résztvevőink igényeihez igazítjuk.  Tanáraink a szakma kiváló szakemberei.  Tanulóink kellemes környezetben, korszerű eszközök segítéségével tanulhatnak.  A magas színvonalú képzésnek köszönhetően, felnőtt tanulóink évek óta kiemelkedő tudás-színvonalon tesznek vizsgát, amint ez a korábbi, négyes átlag feletti vizsgaeredményekből is látható.  A képzés végi kérdőívek ugyancsak magas szintű résztvevői elégedettséget mutatnak.

Kapcsolódó képzések