Virágkötő haladó tanfolyam szakmai tanfolyam

Típus
szakmai tanfolyam
Engedélyszám, Nyilvántartási szám
B/2020/000752
Képző intézmény
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.
Jelentkezés feltétele (részletek)

8 általános iskolai végzettség és a virágkötő alaptanfolyam teljesítse

Időtartam
2 hónap
A munkaterület leírása

A Virágkötő haladó tanfolyamot, azok számára ajánljuk, akik szeretnének továbbfejleszteni tudásukat a virágkötészet területén. Azok jelentkezését is várjuk, akik már korábban elvégezték a virágkötő tanfolyamot, de úgy érzik, hogy van még hová fejlődni. A képzés során a koszorúkötés és a girlandkészítés mellett különböző alkalmakra készült ruhadíszeket és virágékszereket is készítenek, miközben gyakorolják a felhasznált növények latin nyelvű kettős nevezéktanát.

A mai világban kiemelt jelentősége van az egyediségnek és a kézműves alkotásoknak! Hiszünk abban, hogy a világot szebbé tehetjük a saját magunk által készített alkotásokkal, így különösen a növénydíszekkel

Képzésük gyakorlat orientált, elméleti ismereteket a gyakorlaton keresztül szivárogtatjuk be. Foglalkozásainkat a jókedv, a kreativitás, az inspiráció szavakkal tudjuk leginkább jellemezni. Ez nem a klasszikus oktatás, itt a élmény a tanulás! Ha Ön is szeretne kreatív, újszerű technikákat tanulni, tartalmasan tölteni az oktatási napokat, stressz nélkül, akkor ezt a képzést Önnek találtuk ki!

Tanfolyamunkon résztvevőink önállóan képesek lesznek különböző stílusú és formájú koszorúkat, girlandokat, tűzött asztali virágdíszeket, növényékszereket és ruhadíszeket készíteni. Számtalan téma mellett kiemelt figyelmet fordítunk a jeles ünnepek alkalmából készített növénydíszeket (húsvét, halloween, ádvent, karácsony) önálló megalkotására is.

A képzés gyakorlati vizsgával zárul, amely során a résztvevő szabadon választott témában és technikával készít növénydíszt vagy csokrot.

A képzés szakmai témakörei
  • Haladó virágkötészet
  • Haladó növényismeret
Bizonyítvány

A Virágkötő haladó tanfolyam sikeres elvégzése után a szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény tanúsítványt állít ki. E tanúsítvány birtokosa tovább tanulhat az esküvői virágdekoratőr tanfolyamon.

Betölthető munkakörök

Virágkötő

Miért érdemes az OKTÁV-nál elvégezni ezt a képzést?

Az OKTÁV Zrt. már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a felnőttoktatási képzések terén. Képzéseink országszerte elérhetőek, ezáltal mindenki könnyedén kiválaszthatja a számára legideálisabb helyszínt is. Oktatási központunk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanulóink igényeit felmérje és ezeket figyelembe véve folyamatosan fejlesztjük a tanfolyamaink színvonalát. A képzéseink oktatása mindig a legfrissebb törvényeknek, módosításoknak megfelelően zajlanak intézményünkben.

Kapcsolódó képzések

A(z) Virágkötő haladó tanfolyam szakma a(z) Virágkötő alaptanfolyam szakmára épül, így beiratkozásra csak akkor van lehetőség, ha már rendelkezik Virágkötő alaptanfolyam végzettséggel. A(z) Virágkötő alaptanfolyam képzésről itt talál további információt.
A(z) Virágkötő haladó tanfolyam szakmára a(z) Esküvői virágdekoratőr szakma épül, így a képzés elvégzése után lehetőség nyílik beiratkozni a(z) Esküvői virágdekoratőr tanfolyamra is.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, nem minősülnek üzleti ajánlatnak.