Veszélyhelyzeti tájékozató
Az OKTÁV-ról
Irodáink
Összes tanfolyam
OKJ tanfolyamok
Tréningek
Aktuális képzéseink
Nemzetközi képesítések
Fizetési kedvezmények, könnyítések
Jelentkezés
Elérhetőségek
Cégeknek
Képzési cikkek
Pályázatok
Hallgatói sarok
Teremkiadás
Hírek
Kereső
Gyakori kérdések
ÁSZF
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató
Ajánlja oldalunkat ismerősének!
Segíthetünk?

Kérdőív
Hírlevél
95%-os támogatással megvalósuló angol nyelvi képzés
Magyarország megújul
 
Jelenleg 20 felhasználó olvas minket.
 
Veszélyhelyzeti tájékozató

Tisztelt Érdeklődőink, Résztvevőink, Partnereink!

Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a következőkéről tájékoztatjuk Önöket.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az egészségvédelmi szempontok és a szerződéses kötelezettségek ésszerű összehangolásával segítsük résztvevőinket a további tanulásban a jelenlegi körülmények között is. Azon dolgozunk, hogy a tanulóink folyamatosan megfelelő felkészítést kapjanak, és a szakképesítő vizsgákat a veszélyhelyzet elmúltával lehetőleg a tervek szerint, illetve minél kisebb késedelemmel tudjuk majd megszervezni.

Ügyfélszolgálatunk működik, de a személyes megkeresés lehetőségét felfüggesztettük. Kérjük tisztelt Érdeklődőinket és Résztvevőinket, hogy használják helyette a telefont és e-mailt. Elérhetőségeink ide kattintva, vagy a honlap bal menüsorában megtalálhatók.

Képzéseink résztvevői számára kontakt alkalmak helyett átmenetileg elektronikus tananyagokat biztosítunk. Ez összhangban áll a felnőttképzés veszélyhelyzeti szabályozására vonatkozó kormányrendelet előírásaival. Szakképesítő vizsgák a rendelet értelmében jelenleg nem szervezhetők és a megkezdett vizsgák sem fejezhetők be, de a részeredmények rögzítésre kerültek. A veszélyhelyzet feloldása után, amikor a vizsgák megszervezése, illetve folytatása lehetségessé válik, azonnal tájékoztatni fogjuk az érintett résztvevőket. Konkrét tanfolyamokkal, illetve vizsgákkal kapcsolatos információkat tanfolyamvezetőink küldenek kedves résztvevőinknek. Ha kérdésük, megjegyzésük, van, forduljanak hozzájuk vagy a tanfolyamszervezőkhöz bizalommal. Új tanfolyamokat jelenleg szintén elektronikus formában indítunk, és amint újra lehet, visszatérünk a kontaktórákra és a fizikai jellegű gyakorlatok megszervezésére.

A jelenlegi helyzet az egész országot, így intézményünket is komoly feladat elé állítja. Közös érdek az egészség védelme, ezért előre is köszönjük konstruktív visszajelzéseiket és megértő együttműködésüket!

További sikeres tanulást és jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
OKTÁV Továbbképző Központ Zrt.

2509 Esztergom-kertváros, Wesselényi u. 35-39. Tel.: +36-33-435-755 Fax: +36-33-435-664 Bankszámlaszám: 10200483-36112889-00000000
Felnőttképzési engedély száma: E-000495/2014
Képzés, Tanfolyam :: Vizsgaközpont, Vizsgáztatás :: Szakgimnázium :: Nonprofit
 
Nonprofit felnőttképzés, humán fejlesztés és esélyegyenlőségi támogatás Államilag elsimert (OKJ-s) szakmai vizsgák szervezése. Iskolai rendszerű szakképzések nappali és esti tagozaton Esztergomban és Budapesten. Tanfolyami rendszerű felnőtt képzések, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések.